Općenito > Trgovine
AMI TRADE - KATASTROFALNA (ne)USLUGA
hrvoje50:
Evo jedan osvrt na AMI trade:
14.4. sam naručio Pollini variomat (najviše zbog mogućnosti obročnog plaćanja te zato jer mi je gospođa rekla da upravo radi narudžbu pa da i mene može ubaciti)
Danas je 18.5. - 3-4 puta mi je telefonski govorila o prijevoznicima kako kasne bla bla - priča gluposti jer mi stvari iz kine dođu 3x brže.
Poslovno naručujem robu iz dosta udaljenih zemalje- zadnji primjer Danska - Hr 4 dana, tako da pada u vodu ta priča.
Na mailove ne odgovara (kaže telefonski da da vidila sam mail ali ja ću Vas zvati - a ja se pitam kada)
Sve u svemu izbjegnite u širokom luku
P.S.
Zvao sam njihov servis u Zagreb da pitam da li rade FLASH ECU-a - pročitao sam na forumu da ljudi imaju dobra iskustva s tim -konkretno Speedhunter - a ovi pojma nemaju o čemu pričam.
Razočarali su me kao ovlaštena trgovina za Piaggio i Polini.
Toliko od mene.
lp,
Tomi_ZG:
Pun internet sranja o njima,na ovom forumu isto,ami trade = hrpa govana,debila,šustera,prevaranata... da ne nabrajam dalje
Ja ne znam jel ko ikad o njima rekao normalnu riječ,osobno imam jedno jako loše iskustvo s njima od prije par godina,al kad je već nova tema pa da ih usput opet pošaljem u krasan k**ra* i njih i lažljivog debila s kojim sam tam imao posla
Šteta kaj nisam bio regan na forum dok je netko od njih bio tu moderator pod nickom imena dućana,baš bi se fino razgovarali
Tomislav_32:
katastrofa od ducana. zvao sam u zg. jedno 15 puta. i majmun se ne javlja. ja dodem tamo on sjedi i zjake prodaje a telefoni zvone. i onda mi jos rece da nema polini iglicasti.
Corector:
Klasika, udjes u tramvaj i vec cujes pricu "narucio sam dio u ami tradeu jos u petom mjesecu, a sada je deveti, i jos nije stigao, sezona me prosla, a ja skutera nisam pomaknuo. Svaki tjedan su mi govorili sutra ce, sutra ce".
A ovo za nadogradnju mape necu komentirati, kru te j#bo i mehanicare koji se ne znaju sluziti elektronickom opremom i testerima. Idi serafi stojadine ili na autootpad pa skidaj dijelove mehanike.
hrvoje50:
Možda sam staromodan, ali volim imati mogućnost pogledati što kupujem i kupiti, ispada da u HR nema niti jedan dućan sa lagerom, sve je to li-la, samo narudžbe preko neta.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju