Ostalo > Razne offtopic teme :)
Proljetna akcija u ZG
Tomi_ZG:
Imao si sreće,kak naletiš,pajcek odnosno više njih se vozi okolo i ak te potrefi moraš ga pratit do maksimira,tam i kod ulaza u jarun su prošlih godina bili stacionirani,vj. su i sad nemam pojma,nama s 50kama je najbolje ih ostavit u garaži kad znaš da je akcija,mislim imam blokadu i 50 ne bi probio al upitno radi,doduše ovo je vanrendni tehnički pa bi se mogao vadit na loše gorivo,neispravnu bobinu i sl. i u pravu si po zakonu
Najbolje bi bilo složit kill switch da vergla i ne baca iskru pa kad te pajcek pobere putem ti ga u vožnji ubiješ prije nego si došao do poligona,nemre ti nikaj jer nema zakonske osnove da ti skine tablicu jer se vozilo "pokvarilo",samo si ga dužan sklonit s prometnice,a i dvokotač smiješ gurat u slučaju kvara,nije nužna šlep služba ko za auto tak da... samo kaj su ljudi usrani ne znaju se izborit za svoja prava,a ovo je odlična rupa u zakonu za izbjeć mjerenja
JogFromYamaha:
hahahaha jos mu seres jer ti je sj#bo skuter ;D
i zalis se
Tomi_ZG:
Pa gle znaš da si zakonski čist ak krepa putem,može ti se lik počet puhat,ti samo veliš gospodine pokvario se,sad nekog naivca bi možda preplašio al mene ne,nemre ti napisat kaznu za pokvareno vozilo
JogFromYamaha:
jos slozis nekakvi tank s dimom da se aktivira i da dok ga ovaj prime u ruke nakon 10 sekundi pocne dimet iz njega ;D
ahahahahaha
Corector:
Neugodno je i kad si tehnicki "ispravan", prvo te zaustavi, uzme dokumente i kaze slijedi me. Dok ga slijedis vrijeme traje kao cijelu vjecnost jer ne znas kakav su show priredili. Kad dodjes u stanicu, vjerujem da ce biti vise onih "tehnicara", u mom slucaju su bila trojica plus motoristta koji me doveo. I onda ekipa mjeri brzinu, pa gledaju tamo vamo, pa jos jednom mjere u nadi da ce se desiti nesto, pa jos jednom. Treba sloziti switch na repliku rucne bombe, pa nek povuce osigurac.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju