Tehnički kutak > Tuning skutera

Minereli - Prijenos

<< < (3/4) > >>

R@kija:

--- Citat: 2TDottore - 03 Listopad, 2008, 23:53:29 ---
--- Citat: dhorvat2 - 03 Listopad, 2008, 23:31:25 ---
--- Citat: SlowRider - 03 Listopad, 2008, 19:39:57 ---
--- Citat: dhorvat2 - 03 Listopad, 2008, 19:13:39 ---to je obično minarellijeva boljka kad je vani jako vruće... al sad  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Meni je to nepoznat pojam, postoje vrlo male oscilacije... Treba racunati da skuter ima vise snage dok je hladan jer je kompresija veca i prijenos takodjer hladan.

--- Kraj citata ---

Gle, 180 kila tereta na motoru skoro uvijek, zatvoren dekl... kod mene su ipak osjetljivije oscilacije  ::)

Blago vama koji nemate tih problema...

--- Kraj citata ---

Rijesi se Kristine pa neces vise imat takvih problema.Imat ces vise novaca a i motor ce ti bolje ici. :icon_tongue:
Nemoj joj rec da sam ti to rekao. :moli:

--- Kraj citata ---
ma ni to zbog kristine,nek nas zbog ceg,nas onu,SAMOBORCI PIJU VIBO Z LONCE... :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 03 Listopad, 2008, 23:59:31 ---Naj#bo sam. :uff: :trk:

--- Kraj citata ---

Zaj***vam se  :icon_thumright:

Da nemam nje nebi bil pametan tak i kupil gus nego bi stavil MHR repliku ili Due plus i neki puno jači spuh od ZX-a. Ovak imam dodatni trošak pa nemrem svako malo polugeneralku delat  :icon_tongue:

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 04 Listopad, 2008, 00:03:42 ---ma ni to zbog kristine,nek nas zbog ceg,nas onu,SAMOBORCI PIJU VIBO Z LONCE... :laughing7:

--- Kraj citata ---

Rakitje tišina  :icon_tongue:

Kad buš došo u smb da odmjerimo snage.  :drunken_smilie:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 04 Listopad, 2008, 00:04:14 ---
--- Citat: 2TDottore - 03 Listopad, 2008, 23:59:31 ---Naj#bo sam. :uff: :trk:

--- Kraj citata ---

Zaj***vam se  :icon_thumright:

Da nemam nje nebi bil pametan tak i kupil gus nego bi stavil MHR repliku ili Due plus i neki puno jači spuh od ZX-a. Ovak imam dodatni trošak pa nemrem svako malo polugeneralku delat  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Vjeruj mi ta mhr replica ili due+ bi trajali duplo duze samo da se ti vozis nego trophy sa vas dvoje tak da si svakak u gubitku kak god okrenes. :rofl1:

2TDottore:

--- Citat: rakitje00 - 04 Listopad, 2008, 00:03:42 ---
--- Citat: 2TDottore - 03 Listopad, 2008, 23:53:29 ---
--- Citat: dhorvat2 - 03 Listopad, 2008, 23:31:25 ---
--- Citat: SlowRider - 03 Listopad, 2008, 19:39:57 ---
--- Citat: dhorvat2 - 03 Listopad, 2008, 19:13:39 ---to je obično minarellijeva boljka kad je vani jako vruće... al sad  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Meni je to nepoznat pojam, postoje vrlo male oscilacije... Treba racunati da skuter ima vise snage dok je hladan jer je kompresija veca i prijenos takodjer hladan.

--- Kraj citata ---

Gle, 180 kila tereta na motoru skoro uvijek, zatvoren dekl... kod mene su ipak osjetljivije oscilacije  ::)

Blago vama koji nemate tih problema...

--- Kraj citata ---

Rijesi se Kristine pa neces vise imat takvih problema.Imat ces vise novaca a i motor ce ti bolje ici. :icon_tongue:
Nemoj joj rec da sam ti to rekao. :moli:

--- Kraj citata ---
ma ni to zbog kristine,nek nas zbog ceg,nas onu,SAMOBORCI PIJU VIBO Z LONCE... :laughing7:

--- Kraj citata ---

ja te u potpunosti podrzavam. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju