Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX200

<< < (4/5) > >>

avr freak:
Sve zavisi od policajca do policajca, imali smo te teme već dosta puta.
Kod nas u okolici nisu zezali niti zezaju a sad dal budu počeli to budemo vidjeli.

Na tehničkom nikako ne možeš to svi znamo, tablica mora biti jasno vidljiva na slici i sa njom mačje oko.
Malo mjerkanja, 4 šarafa na samoljepljivu traku sa dvije strane i nema straha.
Ja sam ju piknul ispod jer mi je stvarno tako najljepše i najprikladnije, da mora biti striktno gore bila bi na original nosaču.
https://s32.postimg.org/fung8smyt/DSC_1568.jpg

Malo smo i rastegnuli polemiku sad, ako je tebi tako lijepo i tebi odgovara to je tvoje. Da nebi sad pomislil da ti pljujemo rad ili nekaj slično,
iznosimo mišljenje  :icon_thumright:

AutomaticA3MS:
U pravu si, kod nas nisu bas jako strogi, vozi se dosta ljudi sa svakakvim auspusima,
xenonima itd, pa ne prave nikom probleme, jedino eto sto gledaju je da se tablica vidi i motor mora imati retrovizore, zbog toga salju na tehnicki ako nemas. Inace meni je isto naljepse kao u avr freaka, al kad ne mogu ovdje voziti tako, onda bolje ne trazit vraga..
Tehnicki je druga prica, sve mora biti kako treba, mene rusili samo jer sam imao druge zmigavce, i to mi je bilo krivo jer kad vidim kakve sve stare poluispravne  krame prolaze jer ubace 100-200kn u prometnu a moj motor koji je tehnicki ispravan 100% ne moze proci radi zmigavaca..

AutomaticA3MS:
Evo nekih slika.. Inače su odlične kad su u full rezoluciji jer su slikane DSLRom ali sam morao smanjiti zbog uploada.. Skuter se vozi stalno,nikakvih većih kvarova nije bilo,obišao sam čitavu Slavoniju s njime, ma prezadovoljan sam sa skuterom..
Jedino još što bih volio je staviti gore 250 karb mašinu,vozao sam jednog runnera s tim i to bi mi bilo idealno

image hosting site

AutomaticA3MS:
Jel bi dobio što ugradnjom malossi ventila? Mogu nabaviti za ok cijenu.. sifra  2714047

steeef:
bolje da prodaš tu mašinu i kupiš 250,pa na njoj složiš ventile ;)

na ovoj 200cc uz ventile treba ti i bregasta i federi ventila pa budeš dobil..s tim da se i glava mora portat naravno..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju