Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli tuning pomoc

<< < (2/3) > >>

ljubo46:
da ali koji phbg ima jos dva slova???

mozes zalemit rupice na atomizeru i tako ga prenamjenit za dvotaktnu masinu iako sam ja imao phbg ds i super je to radilo. probaj i s manjom ler diznom

aprilia area 51:
Dali cu sta dobit ako stavim malo manju glavnu diznu

I jos pitanje on ima 3 dizne

Glavna
Ler
I jos jedna mala za sta je ona ?

Phbg 19 bs

ljubo46:
uu to je super karb i ima atomizer koji odgovara dvotaknim masinama tj atomizer 262 au

nisam rekao glavnu diznu nego ler diznu probaj manju staviti, ili mu daj zraka jos na airboxu

SF2 Freak:
Aj ovako sada tek vidim sto si nafrkao gore... Airbox jesi li preradivao ?
Dizna mi se cini prevelika cca 10 brojeva ( OK ako je AC u pitanju) , igla neka ostane tako ili možda ce ju cak trebati i spustiti za zub. Ler diznu ne diraj.

Ako airbox nije preradivan izbusi 2x8mm rupe -> ako i dalje trokira a sve je na najsiromasnijem onda jos 1 rupu po 8mm.
Nemoj kretati full gasom nego na mali gas on mora lagano krenuti.

aprilia area 51:

--- Citat: ljubo46 - 11 Svibanj, 2016, 19:45:08 ---uu to je super karb i ima atomizer koji odgovara dvotaknim masinama tj atomizer 262 au

nisam rekao glavnu diznu nego ler diznu probaj manju staviti, ili mu daj zraka jos na airboxu

--- Kraj citata ---

Tako je atomizer je 262 au

--- Citat: SF2 Freak - 11 Svibanj, 2016, 19:50:03 ---Aj ovako sada tek vidim sto si nafrkao gore... Airbox jesi li preradivao ?
Dizna mi se cini prevelika cca 10 brojeva ( OK ako je AC u pitanju) , igla neka ostane tako ili možda ce ju cak trebati i spustiti za zub. Ler diznu ne diraj.

Ako airbox nije preradivan izbusi 2x8mm rupe -> ako i dalje trokira a sve je na najsiromasnijem onda jos 1 rupu po 8mm.
Nemoj kretati full gasom nego na mali gas on mora lagano krenuti

Airbox nisam busio samo sam izvadio onu lulicu iz njega...

Imam jos 88 diznu mozda da stavim nju izbusim koju rupu saraf smjese zavrnem do kraja i to bi trebalo onda biti oke ili

Let dizna je 66
I ona treca mala je 45

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju