Općenito > Propisi
Registracija skutera - nedostatak nekih papira
razonja:
Hvala sto ste potratili malo svog vremena i pomogli! :)
A sada odo surfat dalje bespucima ovog foruma kako od lifanceka napravit skuter koji moze 95kg uzvuc uz brdo.
Lp!
faraon:
--- Citat: JogFromYamaha - 09 Svibanj, 2016, 08:15:43 ---s racunom ides prijavit vozilo na policiju, ispunis formulare i dobis papir s kojim ides na tehnicki
gdje ti onda izdaju novu knjizicu vozila, platis osiguranje platis tehnicki i vozis se
homologacija ti netreba s obzirom da je motor kupljen na hr trzistu samim time kaj je kupljen kod nas
i ima zastupnika je zastupnik vec rjesio proces homologiranja
homologacija i izjava o plinovima je potrebna samo ako uvozis vozilo iz neke druge zemlje i tocno takvo
vozilo ne postoji na nasem trzistu onda se vadi potvrda o homologaciji i plinovima da znaju u koju
klasu trosarina da te smjeste.
--- Kraj citata ---
Poštovanje imam isti problem, naime stari je kupil motor na svoju firmu, i zagubil je račun, ali imam servisnu knjižicu. Sada sam ja taj motor prodal s time da bi moj stari njemu izdal račun prek svoje firme di bi napisali i teh podatke. Kako bi nadomjestili taj račun kaj je zagubil. Međutim zval sam tehnički i rekli su da treba ta neka homogolacija papir i račun taj, i da se to nemre. :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :help:
montis:
Ako je kupljen na firmu račun mora biti u među računima za pdv jer jedino uz predočenje računa se dobije povrat pdv-a
faraon:
Hvala na info. :notworthy: Pital bum staroga za to. Sad to je bilo ohoho godina tesko da bu i to nasel. Kaj napraviti ak se to ne nade.
montis:
Račun mora biti a za homologaciju tražiti generalnoga uvoznika za taj skuter da vam izda novu homologaciju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju