Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia sr
stark1:
--- Citat: dhorvat2 - 03 Listopad, 2008, 13:34:36 ---Da kupujem novi skuter 100% bi uzel SR-ku ili Runnera. Al dajem prednost SR-ki jer ipak ima Piaggio srce a ljepši je malo od Runnera
--- Kraj citata ---
pa lol..runner oduvjek kotisti piaggio masine..a sr tek odnedavno
sretnoo
R@kija:
--- Citat: dhorvat2 - 03 Listopad, 2008, 13:34:36 ---Da kupujem novi skuter 100% bi uzel SR-ku ili Runnera. Al dajem prednost SR-ki jer ipak ima Piaggio srce a ljepši je malo od Runnera
--- Kraj citata ---
samo NRG,ovi ostali mi nisu nes,nrg power je najljepsi od svoh...
dhorvat:
--- Citat: gigo_sf2 - 03 Listopad, 2008, 14:32:26 ---
--- Kraj citata ---
pa lol..runner oduvjek kotisti piaggio masine..a sr tek odnedavno
sretnoo
--- Kraj citata ---
Krivo si shvatil! Pa da runner ima piaggio mašinu znaju svi, kak možeš uopće pomislit da to neko nezna na ovom forumu :toothy9:
Velim da OD NEDUGO aprillia ima piaggio mašinu i budući da je sve više manje isto osim dizajna dajem prednost aprilliji jer je ljepša. Jel sad kužiš ili treba nacrtat? :icon_tongue:
To sam htel reć. Ali ipak je SpiderMan dizajn najljepši. Isto ko i kod starog modela.
djsmola:
Dobio sam za TGB-a 900 eura. Da novi je 25km na satu. Imao sam neke pare, tak da nisam htio kupovat nist polovno
X-Thug:
puno sretnih km
a dizajn svim tim navedenima je slican,samo su neke plastike centimetar duze a neke krace...nesvidja mi se sta na sicu pise aprilia
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju