Općenito > Propisi
Brzina mopeda ogranicena na 45
Johnny iber:
Znaci moj kramer nece nikad imat tablicu :angry7: :angry7:
Tomi_ZG:
Pratit malo forum,bilo je već o tome,a ko da je bitno jel 40, 45, 50 il 25,tak se svi vozimo odblokirani,kaj se mene tiče mogu stavit i 10 :dontknow:
petarpan:
--- Citat: Corector - 29 Travanj, 2016, 23:21:21 ---Koliko ti pise u prometnoj dozvoli plus 10% tolerancije.
--- Kraj citata ---
meni na tehnickom rekli da vise nema tolerancije, sve preko tocnog broja program ne pusta
avr freak:
corector vam je napisal kako je, a ovaj tam kaj ti to gleda i frlji lagano zadrzi gas na 45
i drži tak nekih 5 sekundi ako je dobre volje ili ga poznaš.
Danas malo ko pa mogu se čak osuditi reči da niko nema zablokiran
skuter.. još ne dođe do tih 1000km tvorničkih i već je sve poskidano dolje.
tu onda postoji električna blokada koja se stavi gore ili vračajte deblji prsten gore
ak nemate nikakvu vezu ili ste škrti nekome za kavu dati.
JosipMarijanovic:
--- Citat: avr freak - 02 Lipanj, 2016, 16:13:46 ---corector vam je napisal kako je, a ovaj tam kaj ti to gleda i frlji lagano zadrzi gas na 45
i drži tak nekih 5 sekundi ako je dobre volje ili ga poznaš.
Danas malo ko pa mogu se čak osuditi reči da niko nema zablokiran
skuter.. još ne dođe do tih 1000km tvorničkih i već je sve poskidano dolje.
tu onda postoji električna blokada koja se stavi gore ili vračajte deblji prsten gore
ak nemate nikakvu vezu ili ste škrti nekome za kavu dati.
--- Kraj citata ---
Neznam bas jel narod škrt ali likovi sad traže preko 100kn da te ne zeza sa blokadom. Mene je zadnji put tražio 200kn jer on neće riskirati posao za manje. Hahaha pa nedam im te novce nikada kad je cijela rega 550kn.da sam htio skuplju regu uzeo bi jači skuter.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju