Općenito > Servisi

Servis Kineza ST i okolica

(1/5) > >>

Dalmat92:
Ima starih tema koje su zamrle prije 3 god tako da nema smisla pisat u njih,ali vridi pitat
Znate li koga da radi Kineze u St i bližoj okolici,ako je prema Trogiru još bolje?
Čuja san jedino za Radića u Velebitskoj,ali čovik šta mi je reka za njega nije siguran radi li ih još
Ako imate koga slobodno preporučite,može i neko mišljenje/osvrt na tog Radića ukoliko imate iskustava s njime direktno ili indirektno   ;D

Corector:
Znam ja jednog ali je pokojni, umro od gladi.

JogFromYamaha:
niko ih nece raditi jer nemoze dati garancijuna posao na masinu na koju od tvornice nema garancija
jer ih montiraju skupa s komponentama ne koje valjaju nego koje su lokalno dobavljive u to vrijeme
tako da se servisima neda zejebavat, niti bakciti oko motora kojeg si nemozes naplatiti
pogotovo dok imas batinu koja vrijedi 500kn a ti si pokusavas naplatiti 4 radnih sati jer si ju dizao iz mrtvih i samo za ruke
ti treba biti isplaceno 700kn a di su jos djelovi

ivano_007:
Radić je ovlašteni za Kineze, al ako si ikad proša isprid njegove radione, vidia si da isprid garaže stoji sigurno 20-30 skutera. I svako par dana novih 20-ak skutera. Tako da ti ga neće vjerovatno uzet, ako dođeš s njim, najbolje mu se javit na mobitel pa se dogovorit.

Šta triba Kinezu radit?

https://www.pixsell.hr/agencija/pxl-standard-news/split-josko-radic-izradio-je-saonice-motorni-pogon-kojim-uveseljava-gradane-galerija-167706/

Dalmat92:
Skoro pa generalku
Nedavno je kupljen da se ne tramakajen auton liti i da se moze brze na posa jer znas i sam kako je u Trogiru
Prosa je 10k i mislin da to nista nije minjano,cak je prvi remen u njemu  :toothy9:
Tako da bi ga da sredit malo,uvatia bi se sam,ali neman vrimena

Edit:Ako imas broj od Radica posalji u pm ili stavi tu,posluzit ce

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju