Općenito > Oprema

Koja kaciga?

(1/2) > >>

Shuco:
unaprijed se ispricavam ako sam fulao podforum al nisam znao gdje da pitam pa sam smatrao da to ide ovdje...

dakle kupio bi 2 kacige
1.za mene.
2. za curu.

ovako budući da je moja kaciga vec pomalo u banani od padova stunta idt... kupio bih novu. bitna mi je kvaliteta. nepatim bas za dizajn al ak se nadje ok... preferiram poznatije marke jel sam se uvjerio da kvalitetna i skupa kaciga spašava glavu... ja posjedujem NOLAN n81e..i prezadovoljan sam.. preko zime vjerojatno dolazi kawasaki zx6r u garažu tak da.. cijena mi nije bitna al opet da nije preko 6000kn...

2. za curu.  trbam omjer uloženo dobiveno...ona bi fensi kacigu :laughing6:  cije da nije preko 3000kn..

hvala

andre@26:
Da sam na tvom mjestu uzeo bi AGV GP TECH :icon_thumright: , a za curu AGV Stealth ili nesto slicno bitno da je moja glava sigurna a ona kako oće stediti na kacigi nek izvoli.

andre@26:
Ako ti je bitna kvaliteta onda možeš uzeti i Arai RX7 Corsair  :icon_thumright: :icon_tongue:

Shuco:

--- Citat: andre@26 - 02 Listopad, 2008, 21:21:34 ---Ako ti je bitna kvaliteta onda možeš uzeti i Arai RX7 Corsair  :icon_thumright: :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

joj netreba mi sad bas rijedak primjerak.. citac 750 ručno rađenih primjeraka će u ponudi biti samo na otoku Man tijekom utrke, a rezervirane kacige će biti poslane naručiteljima dokle god zalihe to budu omogućavale.

to je trkača-replica kacige nemas nis normalnijeg?

2TDottore:
suomy van den goorbergh replica.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju