Općenito > Trgovine

GDJE KUPITI VARIOMAT POLLINI ZA QUASAR 250 ZAGREB I OKOLICA

<< < (2/4) > >>

Tomi_ZG:
Ami trade ak ima

aprilija.sportci:
Postoji li nešto da se otvori variomat,raspakira to nešto,ugradi,zašarafi i prst u uvo,bez non stop uštimavanja,isprobavanja,šarafljenja,vaganja razmišljanja može li to bolje,toooo ja vas pitam

firkefica:
za 300 masine odma uzet u polini 15 ili 16 gr rolice i mir... posto uz njega idu 11.8

aprilija.sportci:
Svi mi sa 300-tkama čekamo ko ozebli sunce nekog sa informacijama iz prve ruke,da čujemo koje su razlike,dobitci,ali tog lika još nema,nije valjda da još nitko nije pollinija ugradio na 300-ku,a još da je isprobat razliku serijale i tog čuda,valjalo bi zlata...annabelas se pritajio,možda je on na tom putu,tko zna...

ljubo46:

--- Citat: aprilija.sportci - 14 Travanj, 2016, 13:44:12 ---Postoji li nešto da se otvori variomat,raspakira to nešto,ugradi,zašarafi i prst u uvo,bez non stop uštimavanja,isprobavanja,šarafljenja,vaganja razmišljanja može li to bolje,toooo ja vas pitam

--- Kraj citata ---
kako ne bi postojalo.. ja kad sam kupio polini vario za mog bivšeg nexusa 500cc samo sam ga stavio i skuter je ubijao kako je isao. nesto pre strasno.  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju