Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox-nema snage - POMOC
Patr1k747:
Evo otvorit cu ga , vidjeti koje su rolice i feder unutra , kupit cu nove i igrati se s tim.
A jucer kada sam s sljunka dao gas nije nikamo isao samo ( a niti okretaji previse , kao da dode do neke tocek i malo mu fali da okrene kotac ) i osjetio se miris remena . Pa da li bi trebao i remen novi ?
Kako da provjerim kompresiju ? Sto bi se trebalo dogoditi kad dam pun gas i zakurblam ?
Kasnije lovi i pogotovo tamo od 30-50 se oce raspasti od snage , samo kao da nema snage za velike i nagle vrijegove , samo kao da prestane davati gas , ako bude sutra ljepse vrijeme snimit cu takav primjer da vidite :/
aragonY:
Kako se ponaša kada ga digneš na centralnu nogaru? Jel se i tada javlja taj nedostatak snage pri davanju gasa pa se kasnije razvrti ili ide sve tečno ?
Patr1k747:
Pa tako nekako mi je islo i na starom skuteru koji je bio tvornicki i bio sam prvi vlasnik pa mislim da je to onda uredu i na ovome ;)
Patr1k747:
Evo saznao sam na njemu je crveni centralni feder i crveni federi u kvacilu , Malossi Delta kvacilo ,Stage6 R/T zvono i rolice 4.5g , to gore nisam napisao , i naravno ZX , sve ostalo serijala.
miha12357:
vadi centralni stavljaj bjeli...zvono moze bit i s crkvenog tornja bitno da ga imas...promjeni rolice klizace i remen...i miran si bar 5 hiljada
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju