Tehnički kutak > Garaža
Low budget Gilera Runner VX 125 2006.
MikiB:
:icon_thumright:
musa:
Nakon promjene filtera motor ima bolji ler gas i odaziv na gas isto, jako mala investicija a znači jako puno.. da mi je bilo prije neki skuter normalni uzeti spasio bi se, vozis se i ne mislis se oće li stat :) cim zaradim neke pare sastrane planiram srediti plastike i lakirati ga cijeloga u neku lijepu boju i izmijenit potrosne djelove .. :) :icon_thumright:
hypno:
prve pare koje skupis kod majstora na pregled i servis popravit sve kaj treba pa onda estetika... :)
musa:
Sinoc razmisljam i što ću, i opalim oglas na njuškalo, nije prošlo ni uru vremena i zove me čovjek, došao probao, i reko da brišem oglas, jutros ga prenijeli i runner ošo na bubanj, dobar motor , al nije moj tip, tako nije bio dugo u mene al u to vrijeme je služio :)
Josip-98:
--- Citat: musa - 26 Travanj, 2016, 22:22:20 ---Sinoc razmisljam i što ću, i opalim oglas na njuškalo, nije prošlo ni uru vremena i zove me čovjek, došao probao, i reko da brišem oglas, jutros ga prenijeli i runner ošo na bubanj, dobar motor , al nije moj tip, tako nije bio dugo u mene al u to vrijeme je služio :)
[/quote
Koa para
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju