Tehnički kutak > Garaža

Low budget Gilera Runner VX 125 2006.

<< < (3/4) > >>

MikiB:
 :icon_thumright:

musa:
Nakon promjene filtera motor ima bolji ler gas i odaziv na gas isto, jako mala investicija a znači jako puno.. da mi je bilo prije neki skuter normalni uzeti spasio bi se, vozis se i ne mislis se oće li stat  :) cim zaradim neke pare sastrane planiram srediti plastike i lakirati ga cijeloga u neku lijepu boju i izmijenit potrosne djelove ..  :) :icon_thumright:

hypno:
prve pare koje skupis kod majstora na pregled i servis popravit sve kaj treba pa onda estetika... :)

musa:
Sinoc razmisljam i što ću, i opalim oglas na njuškalo, nije prošlo ni uru vremena i zove me čovjek, došao probao, i reko da brišem oglas, jutros ga prenijeli i runner ošo na bubanj, dobar motor , al nije moj tip, tako nije bio dugo u mene al u to vrijeme je služio  :)

Josip-98:

--- Citat: musa - 26 Travanj, 2016, 22:22:20 ---Sinoc razmisljam i što ću, i opalim oglas na njuškalo, nije prošlo ni uru vremena i zove me čovjek, došao probao, i reko da brišem oglas, jutros ga prenijeli i runner ošo na bubanj, dobar motor , al nije moj tip, tako nije bio dugo u mene al u to vrijeme je služio  :)
[/quote

Koa para
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju