Općenito > Maxiskuteri

Slinjenje ulja na gumenom semeringu poklopca ventila

<< < (2/3) > >>

aprilija.sportci:
Da da,možda je bilo do šarafa koji nisu do kraja zategnuti bili,sad jesu,naravno ne konjski,več normalno,na dosta pia motora u dalmaciji slini tu gdje i meni,sad čemo vidit,ako neupali zaminit,fala Barba Šteef

balki:
Previse ulja sipate u masine pa zato. Stangica je nepregledna i lako se pretjera...

aprilija.sportci:

--- Citat: balki - 11 Travanj, 2016, 11:49:24 ---Previse ulja sipate u masine pa zato. Stangica je nepregledna i lako se pretjera...

--- Kraj citata ---
Mislim ija da je zbog toga,ali ulje i filter kad sam mijenjao,nakon što se dobro ocijedilo,nadolio sam 1,3 litra,i pokaziva tačno maximum,e pa sad,možda treba ulit 1,25,danas sam rastavio ventil iberlaufa,čist je ne slini,skinuo sam poklopac ventila,također gumene brtva neoštečena,pobrisao sam sve,zašarafio nazad,pa bumo vidli,mislim da mu je ovo posljednja pomast prid sezonu,neka radi i goni,dosta je njege zimus dobio  8)

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

steeef:
nikad ne iscuri sve ulje van iz motora,tak da trebase ravnat po mjerici

aprilija.sportci:

--- Citat: steeef - 11 Travanj, 2016, 19:53:38 ---nikad ne iscuri sve ulje van iz motora,tak da trebase ravnat po mjerici

--- Kraj citata ---
Vidim sad,a mjerica je posebna pokora,ništa,šprica če odradit svoje,na sredinu šipke i piči,ko nema u glavi ima u nogama,u nas se kaže  :P

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju