Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi multivar

<< < (3/3)

Chupsy:
Multivar je odlicno rijesenje, pegla rupu, daje krajnju ma sveee

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

svaborunner:
Multivar ti daje stabilnije okretaje. Znaci nece varirat nego ce drzat bolje.. Ja osobno nebi uzimo na serijalu multivar nego kad ide neki jaci setup.

Tipa ugradnja kita. E sad ja imam serijalu sa zx-r om i uzo sam samo lakse rolice i jebeno sam zadovoljan ( sacuvo sam 500 kuna). Frend vozi runnera sa gianelli i ima multivar malossi 2000 razlika je nikakva.

Moras znat da je 50 kubika minimum i tu nemres dobit MOTOR xD

drzat ce stabilnije ali nes dobit nis vise.

Btw imas u MS ducanu neki multivar oko 300 i nes sitno kosta. Prico sam sa Nenadom kaze da je gro ljudi uzelo i da fkt nemaju nikakvih problema. Tako da ako i mislis ulagat u multivar zemi to

Tomi_ZG:
Ne postoji "neki" multivar,postoji samo jedan jedini,a to je malossi multivar

Isto tak ti jeftilen variomati po 300kn su na piaggiu kita,uz to imaju nekakve šugave pikse s pol metra lufta,vidio na svoje oči,za štelanje su nepoznanica pa spizdiš još 300kn za rolice i federe,ak ih uspiješ i potrefit na kraju,isto tak nisu nekaj kvalitetni,budu traljavi,grubi,sa srhovima od obrade po sebi i sl.

I nije istina da je razlika serijskog variomata i multivara nikakva,serijski ide u prevrtavanje nakon 75 po satu,a multivar cca nakon 95,ovisi o setupu prijenosa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju