Općenito > Propisi

krece sezona - plavaca

<< < (4/7) > >>

stipe:
Tu u Zadru sam sad vidio njih 4voricu na 4 motora policijska...
Nisam ni znao da imaju 4 komada... bice pomoc iz zagreba...

jerrycro:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 12 Travanj, 2016, 09:55:13 ---
--- Citat: jerrycro - 07 Travanj, 2016, 13:23:25 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Travanj, 2016, 13:13:55 ---Vi u slavoniji ste najebali kaj se tiče skutera već odavno,najbolje je u dalmaciji po tom pitanju,tam ne jebu živu silu

--- Kraj citata ---
ma najebali smo što se tiče svega, doslovno se sakrivaju ljudima u dvorišta i prilaze , iskaču iz živica da vide jel imaš zvonce na biciklu ili da mi vide prometnu od skutera i da me pita "koliko ide to ide a?" dok me gleda odvratnom ružnom facom sa vratom uraslim skupa s tijelom

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
pa da vozim bar nešta dobro i napucano nebi niš reko, al kad te to dretko pita na žutoj - crnoj batini gdje izgledaš ko da voziš poštu za city express onda znaš koliko je sati :laughing11:

vukas:
Bio na tehničkom prošli tjedan i veli mi čovjek da je ovaj tjedan neka akcija(grad Zagreb), da su na terenu(valjci valjda), pa da pripazim, da je kao 2000 kn kazna za tehnički neispravno vozilo.
Ne znam dal me muljo jer me rušio 4 sata prije jer je skuter preglasan  :redface:  :happy3:  ili je govorio istinu.  :binkybaby:

JosipMarijanovic:

--- Citat: vukas - 18 Travanj, 2016, 20:18:31 ---Bio na tehničkom prošli tjedan i veli mi čovjek da je ovaj tjedan neka akcija(grad Zagreb), da su na terenu(valjci valjda), pa da pripazim, da je kao 2000 kn kazna za tehnički neispravno vozilo.
Ne znam dal me muljo jer me rušio 4 sata prije jer je skuter preglasan  :redface:  :happy3:  ili je govorio istinu.  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Jesi to to opet na dva kotaca? Budnica ove godine?   pps. Jel ti taj mjerio buku sa instrumentom kad je rekao da je preglasan?

zvonkec92:

--- Citat: vukas - 18 Travanj, 2016, 20:18:31 ---Bio na tehničkom prošli tjedan i veli mi čovjek da je ovaj tjedan neka akcija(grad Zagreb), da su na terenu(valjci valjda), pa da pripazim, da je kao 2000 kn kazna za tehnički neispravno vozilo.

--- Kraj citata ---
daj ne seri da ti je za ZXa srao?  jbt pa sad na tehničkom bum reko pederima da oču upisat yasunia kolko god to koštalo pa nek si jebu mater za glasnoču

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju