Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi mhr replica (kit)
robyakarider:
koliko sam uspio izguglati replica ima max snagu na oko 10500?
ditek:
Pa tako negdje koliko ja znam, onda ovisno o auspuhu to ide 500 600 okretaja gore dolje
MarinM:
--- Citat: ditek - 04 Travanj, 2016, 08:27:48 ---Mislim da replica i c16 nebi bila neka kombinacija.. ja sam c16 vozio na sport pro mk2 koji je jedna karika i voli vrtit za razliku od replice i tesko je bilo potrefit okretaje cilindra i auspuha da radi kak spada.. s c16 ispod 11-11200okr neide nikak
--- Kraj citata ---
Ja sam streetrace vozio na c16 pa je ubijalo :toothy11: :toothy11: :toothy11:
ditek:
Pa ide sigurno bolje nego sa yasuni rom al je daleko od idealnog auspuha ak je u planu radit vise kilometara svakodnevno.. dernjava potrosnja i trajnost boli glava..
btw streetrace je zver od cilindra, dosta jace od ostalih base cilindara (barem na piaggiu) radio sam portmapu pa znam ;) mislim da je po performansama jako blizu replice
karlo-sp:
ko sahrani replicu stvarno je panj :laughing7: , evo ti primjer rox sa replicom ,stage 6 pro spuhom , zakrenutom strujom , dell 21 i stage 6 vodena sa velikim propelerom je izdrzo turu od 130 km u komadu bez stajanja stalno je bilo przenje pun gas , tako da mislim da ce bit ista stvar sa c16 , a i vazda se cilindar moze potrupijat ako auspuh bude trazio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju