Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox setup.

<< < (3/3)

SF2 Freak:

--- Citat: MarinM - 04 Travanj, 2016, 10:42:06 ---
--- Citat: zvonkec92 - 02 Travanj, 2016, 23:21:48 ---teorecki moze al je pitanje kolko ce dugo vozit. ja bi reko 2-3 hiljade km.  uzmi Motoforce Evolution sa 12mm bolcnom ak ces jednog dana na nekaj jace prelazit, mada i 10mm vozi bez brige taj setap, znaci MF Evo sa punim polutkama. best buy radilica po kvaliteti i novcima..

--- Kraj citata ---

Glupost,ja sam na svojoj serijskoj promjenio vec 4-5 kiteva i sad se vec god i vise vozim na streetraceu i ni milimetra lufta nema. I due i corsa i drevo i trophy i sad streetrace.

Vozim se skoro svaki dan i to dosta imam ga 5 godina pa gledaj

--- Kraj citata ---
Možda si jedan od rijetkih ali bolje sprijeciti nego lječiti

zvonkec92:

--- Citat: MarinM - 04 Travanj, 2016, 10:42:06 ---
--- Citat: zvonkec92 - 02 Travanj, 2016, 23:21:48 ---teorecki moze al je pitanje kolko ce dugo vozit. ja bi reko 2-3 hiljade km.  uzmi Motoforce Evolution sa 12mm bolcnom ak ces jednog dana na nekaj jace prelazit, mada i 10mm vozi bez brige taj setap, znaci MF Evo sa punim polutkama. best buy radilica po kvaliteti i novcima..

--- Kraj citata ---

Glupost,ja sam na svojoj serijskoj promjenio vec 4-5 kiteva i sad se vec god i vise vozim na streetraceu i ni milimetra lufta nema. I due i corsa i drevo i trophy i sad streetrace.

Vozim se skoro svaki dan i to dosta imam ga 5 godina pa gledaj

--- Kraj citata ---
glupost, ti si samo sreckovic, nista vise..

pijero vxr:
Hitno!!...koji kit bi bio idealan u kombinaciji sa yasuni r posto njega ima
Planiram danas ic u italiju po kit pa mi je bas hitno.

CekuL:
Napisali su ti vec decki gore dr evo,malossi sport,polini sport ustvari koji god base kit da uzmes radit ce dobro na yasuniu

SF2 Freak:
Malossi , Polini , dr.evo je dosta slabiji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju