Ostalo > Razne offtopic teme :)
staro ulje iz auta
JosipMarijanovic:
--- Citat: JogFromYamaha - 28 Ožujak, 2016, 11:46:27 ---Ajde decki da cujem kako zbrinjavate staro ulje iz auta
--- Kraj citata ---
Meni ulje curi non stop dok se vozim pa mi je zapravo auto ko dvotakni skuter. Samo sipam i vozim. Izmjene nema
Grale:
--- Citat: robyakarider - 28 Ožujak, 2016, 12:22:40 ---http://www.val-int.hr/
zovi njih ako imas vece kolicine, ako imas malo ponesi lokalnom automehanicaru i pusti mu za pivo :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
U biti neki mehaničari i otkupljuju rabljeno ulje kn/l jer imaju peći na rabljena ulja.
robyakarider:
ne znam ko normalan bi platio zgoreno ulje, toga je na bacanje, nades ga di ces za nis :icon_biggrin:
Alfa166DA:
Pomazujem, spaljujem i dr. u biti slabo je organizirano zbrinjavanje cak je i cijena zeljeza sada oko 20 lipa pa ce se opet po sumama i poljima nalaziti svasta a kod uvoza polovnog vozila uredno platis cca 70 lipa po kili
Grale:
--- Citat: robyakarider - 28 Ožujak, 2016, 15:21:49 ---ne znam ko normalan bi platio zgoreno ulje, toga je na bacanje, nades ga di ces za nis :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Pa izračunaj si dal mu se isplati dat kunu po litri, iako ga rijetko i kupuju kad njim ostaje od zamjena, a grije se na to ulje. Ne znam kolko troši ta peć, al taman da i 10 l na dan (a ne vjerujem da troši tolko), možda dok su jake zime nema dovoljnan protok zamjena ulja da bi imal za ložit, pa mora kupit par litara nebude propal.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju