Ostalo > Razne offtopic teme :)

staro ulje iz auta

<< < (5/6) > >>

Alfa166DA:

--- Citat: FŽ - 29 Ožujak, 2016, 22:20:53 ---
--- Citat: Alfa166DA - 28 Ožujak, 2016, 19:14:08 ---Sirova drva polijem s rabljenim uljem i gore kao luda,t.j. gori ulje na njima a onda i njih zagrije i istjera vlagu i sve 5

--- Kraj citata ---
Alfada, da otvorim paštetu ti bi iskočio iz nje  :toothy12:
Staro ulje uvek ostavim mehaničaru.. kaj radi s njim nije moja briga

--- Kraj citata ---
Hehe si videl, dolazi ljeto pa se planiram sa Alfe prebaciti na neku Gileru Piaggio ili Apriliju pa malo surfam po forumu

A sto se tice ulja imam ga i sam vecinu spalim u garazi ali misljenja sam da je sakupljanje slabo organizirano

dabar_solta:
pozdrav, ima nekakve veze s temom, kako mogu provjerit dali mi je lokalni mehanićar staro ulje ulia u mašinu ili da nije ni mjenja, u mašini mi je novo ulje sad jer sam sam mjenja ulje/filter,nakon 500km, a staro šta sam izli je u plastićnoj posudi sad .

:

--- Citat: dabar_solta - 03 Travanj, 2016, 13:31:22 ---pozdrav, ima nekakve veze s temom, kako mogu provjerit dali mi je lokalni mehanićar staro ulje ulia u mašinu ili da nije ni mjenja, u mašini mi je novo ulje sad jer sam sam mjenja ulje/filter,nakon 500km, a staro šta sam izli je u plastićnoj posudi sad .

--- Kraj citata ---
Novo ulje bi trebalo biti svijetlije boje u motoru.. staro je normalno crno već....
Ali nije mi jasan ovaj dio oko posude.. misliš u posudi za vodu/antifriz imaš ulje?
Ako je tako onda ti je izgorio dihtung na glavi i auto ti miješa ulje i vodu....
Koji auto je u pitanju?

dabar_solta:
ma radi se o motoru, i pošto sam sumlja da mi ulje nije serviser zamjenia, kad sam sam mjenja odma nakon 500km izliva ulio sam u plastićnu kantu da mogu to nekako provjerit ,jer me baš zanima jeli mulja ovaj serviser.
znaći imam to ulje izvađeno 500km nakon promjene kod tog servisera u plastićnoj kanti , nisam bacio namjerno. previše kafeno je za 500 km zato sam i posumlja., puknem sliku poslje

:

--- Citat: dabar_solta - 03 Travanj, 2016, 13:49:02 ---ma radi se o motoru, i pošto sam sumlja da mi ulje nije serviser zamjenia, kad sam sam mjenja odma nakon 500km izliva ulio sam u plastićnu kantu da mogu to nekako provjerit ,jer me baš zanima jeli mulja ovaj serviser.
znaći imam to ulje izvađeno 500km nakon promjene kod tog servisera u plastićnoj kanti , nisam bacio namjerno. previše kafeno je za 500 km zato sam i posumlja., puknem sliku poslje

--- Kraj citata ---
Onda te mulja gad...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju