Općenito > Trgovine

Gdje najpovoljnije nabaviti novi moto akumulator

<< < (2/5) > >>

mauricio:
najjeftinije ces proci u ducanima koji drze samo akumulatore, raspitaj se malo jer daju popuste ako stari dopeljas..... ja kupio u beren akumulatori na zagrebackoj cesti u zagrebu

aprilija.sportci:

--- Citat: mauricio - 26 Ožujak, 2016, 13:36:27 ---najjeftinije ces proci u ducanima koji drze samo akumulatore, raspitaj se malo jer daju popuste ako stari dopeljas..... ja kupio u beren akumulatori na zagrebackoj cesti u zagrebu

--- Kraj citata ---
Tamo sam i zvao ostale yuase 10 ah jače startne snage 230 cca, po 470 kn,i unisranje koje neču uzest,znam ja di ima kupiti,ali me zanima neko ko je kupovao sad u zadnje vrijeme,nešto dobro al normalne cijene,po ostalim dučanima stara fora,naruče iz berena i popust uzmu sebi hehe tako triba...

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

steeef:
danas ono kaj je kvalitetno to i košta..a svi bi što bolje ali bi se i rastali sa što manje para..e pa to baš tak neide..
yuasa je sigurno jedan od najkvalitenijih akumulatora ali isto tak i najskuplji,pa ko baš to oće,platl bude kolko košta..
a danas bar ima tih proizvođača akumulatora ko dreka pa ima i širok raspon cijene/kvalitete tak da se svatko more nać financijski kolko misli para odvojit..

al najbolji su mi ovakvi štekeri koi kupe skuter za 30 + somara kn i onda da uštede par kn kupe akumulator manjeg kapaciteta od minimalno propisanog tvornički,ko ovaj kaj je stavil 7ah...
pa onda kad počnu skakat greške na i.e. skuterima svi se čude,seru kak to ništ nevalja itd...
a skuter dobiva premalo struje iz tih mini akumulatora da bi napojil svu elektroniku koja je u pogonu cijelo vrijeme..

:malolud?:

aprilija.sportci:

--- Citat: steeef - 26 Ožujak, 2016, 15:28:42 ---danas ono kaj je kvalitetno to i košta..a svi bi što bolje ali bi se i rastali sa što manje para..e pa to baš tak neide..
yuasa je sigurno jedan od najkvalitenijih akumulatora ali isto tak i najskuplji,pa ko baš to oće,platl bude kolko košta..
a danas bar ima tih proizvođača akumulatora ko dreka pa ima i širok raspon cijene/kvalitete tak da se svatko more nać financijski kolko misli para odvojit..

al najbolji su mi ovakvi štekeri koi kupe skuter za 30 + somara kn i onda da uštede par kn kupe akumulator manjeg kapaciteta od minimalno propisanog tvornički,ko ovaj kaj je stavil 7ah...
pa onda kad počnu skakat greške na i.e. skuterima svi se čude,seru kak to ništ nevalja itd...
a skuter dobiva premalo struje iz tih mini akumulatora da bi napojil svu elektroniku koja je u pogonu cijelo vrijeme..

:malolud?:

--- Kraj citata ---
Znam ja to dobro Štefek moj,zato sam maximalno spustio cijenu liku od kojeg sam i kupio skuter  te promijenio sve tekučine koje sam trebao i nisam trebao,gume,sad ču i bateriju jer kapacitet je u banani,a nije stariji od 8 mjeseci,hoču reči da sam pikirao yuasu ali sve čekajući hoču-neču,rasprodale se one od cca 180,koje su sa popustom bile 360 kn,ostale od 230 cca skuplje 110 kn a dali su bolje nebih komentirao,nabavio sam i pametni punjac,pitaj ajvara vidio je nekidan,savršeno sam doveo do savršenstva,jedina stvar je što nevolim kupovat nešto precijenjeno,a pošto imam vremena na izvoz,raspitivam se i ponekad gnjavim,al šta mogu sve to ide u radni staž,hehe  8)

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

Tomi_ZG:
Yuasa vrijedi,imam je na runneru 8 godina,ni sam ne znam koliko puta mu je preko zime napon pao ispod 10V da nije htio ni okrenut,spojim ga na "glupi" hom mejd punjač na 20 minuta,malo se provozam i on i dalje pali cijelu sezonu na zub,imao sam prije i drugih akumulatora al ni jedan nije takve torture preživio ni doživio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju