Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
exclusive-polini power cam
miha12357:
--- Citat: SF2 Freak - 24 Ožujak, 2016, 23:05:53 ---za 1600kn moraju oba kotaca biti u zraku.
--- Kraj citata ---
:notworthy:
nrgmc2-tuning:
Utučeš mrtvu lovu u taj 4t i dode cvaja 210cc i shvatis da si nigdje... :toothy12:
209:
a federi fentila nisu u planu ili ?
zanimljivo mi je sto primjerice sa malosi kitom za 300 kad se kupi V4 glava kazu da se stavi ili serijska bregasta ili malosi. To ili ili mi vuce na to da je malosi ista kao i serijska 300 jer nemoze bit ili. Valjda bi malosi trebala biti bolja od serijske. Isto mislim da je i sa polinijevom.
A ovo za hendikep i 12 cola ? Ako nista u toj dimenziji bar ima dobrih kvalitetnih guma za birat
steeef:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 26 Ožujak, 2016, 19:49:45 ---Utučeš mrtvu lovu u taj 4t i dode cvaja 210cc i shvatis da si nigdje... :toothy12:
--- Kraj citata ---
niti takvu cvaju nije jeftino složit..a i njegov vxr sa kitom i tim svim bude i dalje trajan i pouzdan skuter,upotrebljiv svaki dan dok taj 210 2t sigurne nebude ni blizu..
to su 2 različita svijeta,tak da takva usporedba u biti nema veze s ničim..
firkefica:
--- Citat: 209 - 26 Ožujak, 2016, 19:55:36 ---a federi fentila nisu u planu ili ?
zanimljivo mi je sto primjerice sa malosi kitom za 300 kad se kupi V4 glava kazu da se stavi ili serijska bregasta ili malosi. To ili ili mi vuce na to da je malosi ista kao i serijska 300 jer nemoze bit ili. Valjda bi malosi trebala biti bolja od serijske. Isto mislim da je i sa polinijevom.
A ovo za hendikep i 12 cola ? Ako nista u toj dimenziji bar ima dobrih kvalitetnih guma za birat
--- Kraj citata ---
federi ventila su gore... kj se tice guma diablo du bile prvi plan... medutim nema zadnje diablo tako da je battlax sc...
a sto se tice bregaste u usporedbi s quasar hmmm... visina brijega ista, a uza je od quasara... sad za kut jedino neznam... glavu jos opet na obradu odvest i pali vozi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju