Ostalo > Razne offtopic teme :)
Bicikl s debelim gumama
FŽ:
--- Citat: aprilija.sportci - 02 Travanj, 2016, 21:14:57 ---Trek 3900 cca 4000 km,otišla kaseta u rami,klimaju se pedale skupa sa zupčanicima u vožnji,brlja pri šaltanju,gvn od mudotresa,sve rasklimano,koda je 40 kkm prišla,samo je ja vozio,asfalt,srednje opterečena,0 bodova...
Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Ne znam kaj si mu radio moj je isto 3900, 2013-ta godina cca 6000km.. bicikl je ko da je iz ducana dosao.. cesta samo s usponima.. kalnik itd...
aprilija.sportci:
Nezz,vožen je od Božiča do danas,možda mu Začretska klima ne paše,žalio ga nisam,serviser iz Aurore je pogodio od prve,prao sam ga u autopraoni,to je bicikl samo za sunny day,ušla voda di triba i di netriba,jbg
road_runner:
Svakom bajku budu se raspali lageri ak direkt spricas u njih. Dakle izbjegavati podrucje oko osovine kod kazete i naprijed kod pogona, osobito minivasem u autopraoni. Rađe malo krpom prebrisati i poslije susenja obavezno podmazati!
aprilija.sportci:
--- Citat: road_runner - 03 Travanj, 2016, 20:06:15 ---Svakom bajku budu se raspali lageri ak direkt spricas u njih. Dakle izbjegavati podrucje oko osovine kod kazete i naprijed kod pogona, osobito minivasem u autopraoni. Rađe malo krpom prebrisati i poslije susenja obavezno podmazati!
--- Kraj citata ---
Sad to znam,ali bicikl je vožen svaki dan 30-50 km,zbog kondicije,skidanja kilaže,itd. itbliže,pokušaj zamislit kakav bicikl bi došao s vožnje od cca 5-6 sati,koda je osvajao zagorske brege uzduž i poprijeko,još kad ti prijatelj ima praonu eto belaja,jbg sad,kasno Marko na Kosovo stiže 8)
Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
zvonkec92:
jel ima ko voljan jedan dan zaletit se samnom skuterima pogledat bajk jer se ja u to ne kuzim, negdje iza zeline je lik.. pa da nebi dobio macka u vreci
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju