Ostalo > Razne offtopic teme :)
Uspomene (kazne)
avr freak:
navodno je zastara ukinuta i kad tad dođeš na red, neko prije neko kasnije.. :zubo:
Corector:
--- Citat: stipe - 21 Ožujak, 2016, 22:24:05 ---Nek netko to nadmasi ;D
--- Kraj citata ---
Nisi ti ni lud, tesko je ovo nadmasiti :icon_biggrin:
Alfa166DA:
--- Citat: avr freak - 21 Ožujak, 2016, 22:54:15 ---navodno je zastara ukinuta i kad tad dođeš na red, neko prije neko kasnije.. :zubo:
--- Kraj citata ---
nije ukinuta ii ne može biti ukinuta, t.j,. ovisi za šta dali je prekršaj, kazneno djelo ili nešto drugo jer nije ista zastara za sve nezakonite radnje
avr freak:
--- Citat: Alfa166DA - 22 Ožujak, 2016, 09:11:44 ---
--- Citat: avr freak - 21 Ožujak, 2016, 22:54:15 ---navodno je zastara ukinuta i kad tad dođeš na red, neko prije neko kasnije.. :zubo:
--- Kraj citata ---
nije ukinuta ii ne može biti ukinuta, t.j,. ovisi za šta dali je prekršaj, kazneno djelo ili nešto drugo jer nije ista zastara za sve nezakonite radnje
--- Kraj citata ---
krivo sam napisal my bad.
Htel sam reči da nije ukinuta tj da nema više onoga prođe 2godine i to je to.. (ne postoji navodno) i kad tad se dođe na red.
Super da si skužil kaj sam napisal, sorry ;)
steeef:
zastare postoje ko i do sad,kak je receno,samo kaj ne nastupa nakon istog vremena za prometne prekrsaje,preksraje,kaznena i kriminalna djela (za kriminalna nema zastara).
tak da ako ti dodje nakon 5-10 godina pokusaj naplate za beki prometni prekrsaj pozivas se na zastaru i pises prigovor.
na prometne prekrsaje je mislim nako 3 ili 4 godine
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju