Tehnički kutak > Injection

ditech nema kompresije

(1/5) > >>

danijel1110:
poštovanje.radi se o sljedečem.motor sam kupio sa napravljenom generalkom na mašini ali nije palio.ja sam prebacivao dio po dio sa ispravnoga ali nikako da pali.injektore sa kučištem,komplet paljenje,kompjuter,kompresor,tps itd ali nikako da pali,resetirao greške i tps,do nisam išao provjerit kompresiju koje ima samo oko 2,2 bara.mašina je na stolu.cilindar i klip su stvarno novi.kad stavim karike u štublinu imaju zazor 0.35mm.sve izgleda kako treba.u čemu bi mogla biti kvaka?

Corector:
Prvo da nabacim blagoslov uz tjeranje zlih duhova  :pop:

Ditehi koji su radili imali su po 5.5 do 6 bara kompresije, meni ispod 5 bara niti jedan nije htio upaliti.

Mora biti negdje veci problem kad ima samo 2.2 bara.

Jesi istekao iz struje plavi i zeleni injektor prilikom mjerenja?

:ljetodobar:

danijel1110:
Izgleda da ce blagoslov trebati.injektori su odapojeni.sa sapunicom sam ispitao i nepusta van komresiju nego kad skinem usisne lamelice tamo puse i to dosta.

Corector:
Ako ti bas puse onda propusta kompresiju. Treba izmjeriti i pregledati mehaniku da se utvrdi jel sve unutar tolerancija.

danijel1110:
Vise neznam kaj da delam.jos sam danas kupil novi klip i karike ali opet nema kompresije.sve sam vizualno pregledao i polako sve fino sastavio ali ista stvar.cilindar je isto novi.masina je na stolu i kad okrecem rukom magnet i kad klip prode  usis i ispuh te krece prema gmt cuje se na otvoru gdje stoje usisne lamele kako sikne zrak.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju