Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi gus (70ccm) - montaža

<< < (16/18) > >>

3alfa3:

--- Citat: Antares - 04 Listopad, 2008, 13:46:30 ---Jel ima koji kit da dolazi već sa karbonskim lamelicama?

Dal uopće da uzmem malossi sport ili ima neka druga preporuka? Mislim se vozit preko zime ako neće biti snijega i nebude baš -15...

--- Kraj citata ---

Mozda i dolazi koji kit sa njima ,ali svakako ne base kit kojeg ti zelis.
Uz Malossi Sport, mogu ti preporuciti i Top Performances Trophy koji je zapravo isti kao i Malossijev. Razlika je sto s njim ne dobijes kvalitetni iglicasti lezaj kao sa Malossijevim
Moja preporuka - Malossi

dino_sk:

--- Citat: Antares - 03 Listopad, 2008, 22:05:17 ---hehe hvala, al netreba jer ionak je 15tak kuna pa cu to odma uzet s kitom

Koji je to setup i koji skut? izgleda mi "kokpit" kao SF2

inace super ima ubrzanje :D

--- Kraj citata ---
aerox je to
malossi sport +yasuni r,multivar,delta,sekundar i 17,5 dellorto

Antares:
ok bit ce onda malossi... moram se jos samo malo riječkat sa starim pošto je njemu bad zbog garancije i odgovara me, a ja ne želim svađu...

SlowRider:
Nisam bas siguran da dobijes iglicasti, jer ja nisam dobio  :dontknow:

--- Citat: dino_sk - 04 Listopad, 2008, 14:01:51 ---
malossi sport +yasuni r,multivar,delta,sekundar i 17,5 dellorto

--- Kraj citata ---

Nije istina :laughing7:

Antares:
Jel ima netko, ili ima možda na netu neki dobar manual (po mogućnosti sa slikama ili čak video) di je pokazana instalacija?

Trazio sam po guglu i na jutubu, ali ništa nisam nasao, a malossijev manual je ugl. text, nema baš slika...

EDIT:

može i neki dobar site di bi se mogao bolje upoznati s konstrukcijom motora i tim dijelovima (klip, klipnjača, igličasti ležaj itd...)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju