Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi gus (70ccm) - montaža

<< < (11/18) > >>

Antares:
niš mislim da cu u pon otic kupit malossi sport u piaggio ak imaju... htio bi to sljedeci tjedan stavit pošto ću imat dosta vremena cijeli tjedan...

nemojte se čudit ako vas obasipam slikama i pitanjima "kam ovo spojit?", "što tu ide?", "kaj je ovo?" itd...

majic_sk:

--- Citat: Antares - 03 Listopad, 2008, 18:44:31 ---niš mislim da cu u pon otic kupit malossi sport u piaggio ak imaju... htio bi to sljedeci tjedan stavit pošto ću imat dosta vremena cijeli tjedan...

nemojte se čudit ako vas obasipam slikama i pitanjima "kam ovo spojit?", "što tu ide?", "kaj je ovo?" itd...

--- Kraj citata ---
kit 1300kn
rolice 80kn
za sve ostalo tu je 3alfa3  :toothy12: :toothy12:

Antares:
konzultirao sam se ja vec te izgleda da ce ove rolice bit ok (osim što je alfa tako rekao, procitao sam to vec i u jednoj starijoj rossi-evoj temi ... spominjale su se 6.1-6.5g).
Alfa je preporucio i karbonske usisne lemilice pa cu i to uzet, te vecu diznu... jos samo treba vidit dal ce tog sveg opce bit za kupit...

SlowRider:

--- Citat: Antares - 03 Listopad, 2008, 19:39:32 ---Alfa je preporucio i karbonske usisne lemilice pa cu i to uzet, te vecu diznu... jos samo treba vidit dal ce tog sveg opce bit za kupit...

--- Kraj citata ---

To je bar lako nabaviti.

Ghoul:

--- Citat: Antares - 03 Listopad, 2008, 19:39:32 ---konzultirao sam se ja vec te izgleda da ce ove rolice bit ok (osim što je alfa tako rekao, procitao sam to vec i u jednoj starijoj rossi-evoj temi ... spominjale su se 6.1-6.5g).
Alfa je preporucio i karbonske usisne lemilice pa cu i to uzet, te vecu diznu... jos samo treba vidit dal ce tog sveg opce bit za kupit...

--- Kraj citata ---

kolko ja znam, karbonske lamelice dobis sa kitom tj. karbonitne, a ak oces bas karbonske onda moras posebno kupit...a diznu napomeni da oces 6mm pa uzmi velicina izmedju 76 i 80...il odma 80! :D :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju