Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi gus (70ccm) - montaža

<< < (2/18) > >>

speed:

--- Citat: pitaNS - 01 Listopad, 2008, 12:34:36 ---nije prevelika nauka iako moju mašinu još nisam skidao...Sad ću za par dana....Uglavnom ne treba nigde žuriti i pogledati detaljno svaki deo pre nego što ga skineš dole da bi znao kako i da ga vratiš nazad...

jedino ovo oko ispuštanja vode što kaže alfa, na čega obratiti posebno pažnju? Koje crevo prvo skidam-donje pa ispustim vodu pa.......? jel može neko par reči o tome....

--- Kraj citata ---
pa i nema previse veze koje prvo crijevo skines,ja prije gornje,ali odmah i donje da bi voda iscurjela van,i jos po potrebi puhnem u gornje da sam siguran da mi nece voda uc u karter

3alfa3:

--- Citat: speed - 01 Listopad, 2008, 12:28:59 ---demontaza serijske termo grupe i montaza replice gore,i opet  stavljanje netrag serijske termo grupe za 45 min,nije prvi put pa vec znam sta mi je sve potrebno,a nauka nije prevelika,samo trebas imati zivaca i ide sve po podmazano,a a ako ne zelis da ti osigurac padne u blok stavis ispod klipa prije nego ga skidas krpu tako da nista ne moze pasti u blok

--- Kraj citata ---

Lako na Peugeotu...Maknes sjedalo i skines termo grupu koja stoji okomito odmah ispod.

speed:

--- Citat: 3alfa3 - 01 Listopad, 2008, 12:39:49 ---
--- Citat: speed - 01 Listopad, 2008, 12:28:59 ---demontaza serijske termo grupe i montaza replice gore,i opet  stavljanje netrag serijske termo grupe za 45 min,nije prvi put pa vec znam sta mi je sve potrebno,a nauka nije prevelika,samo trebas imati zivaca i ide sve po podmazano,a a ako ne zelis da ti osigurac padne u blok stavis ispod klipa prije nego ga skidas krpu tako da nista ne moze pasti u blok

--- Kraj citata ---

Lako na Peugeotu...Maknes sjedalo i skines termo grupu koja stoji okomito odmah ispod.

--- Kraj citata ---
hehe,znam kako je jebeno na minareliju i piaggiu,ja skinem blok ako to idem raditi,jednostavnije mi je

dhorvat:
ima jedan lik aerox i zamijenio karike i klip za 20 minuta! Ja osobno to slažem 3-5 sati! Sve ovisi o pedantnosti!

Možeš biti pedantan i sve dobro složit za sat vremena. Al kad slažem sebi nikud mi se ne žuri...  :icon_thumright:

Antares:
nije meni problem vrijeme... nebi se ja žurio, već je problem što nemam nikakvog znanja, a neznam jesu li upute i to što bi slikao stanje sadašnjeg cilindra i svih ostalih spojeva dovoljno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju