Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi gus (70ccm) - montaža

<< < (7/18) > >>

Antares:
oko 1200kn bi me koštalo izvana... no kako god još nisam ništa odlučio dal ću se opće upuštat u to...

SlowRider:

--- Citat: Antares - 02 Listopad, 2008, 17:42:22 ---oko 1200kn bi me koštalo izvana... no kako god još nisam ništa odlučio dal ću se opće upuštat u to...

--- Kraj citata ---

Zbog 100kn razlike je bolje otici osobno u Piaggio centar :dontknow:

Antares:
ma ne muči me opće di ću kupit već dal da opce kupim...

Em nemam iskustva u stavljanju toga, emp mi je potrosnja dosta velika (4.8l), a bojim se kolka ce bit s 70ccm... Mozda nece bit puno veca posto ce okretaji bit slicni jer su vec sad visoki?

SlowRider:

--- Citat: Antares - 02 Listopad, 2008, 18:12:13 ---ma ne muči me opće di ću kupit već dal da opce kupim...

Em nemam iskustva u stavljanju toga, emp mi je potrosnja dosta velika (4.8l), a bojim se kolka ce bit s 70ccm... Mozda nece bit puno veca posto ce okretaji bit slicni jer su vec sad visoki?

--- Kraj citata ---

Kod mene je gus i kad sam isao u Sloveniju potrosnja se spustila do 4.3L, brzina se kretala od 70-90. Najvise trosi kada imas puno semafora gdje treba stajati, i jos ako kreces sa punim gasom, ali i sa takvim rezimom voznje potrosnja ne raste previse. Odrzavas vecu brzinu sa manje okretaja jer imas vise snage.

dino gp1:

--- Citat: Antares - 02 Listopad, 2008, 18:12:13 ---ma ne muči me opće di ću kupit već dal da opce kupim...

--- Kraj citata ---

Daj nekome ko se razumije da ti to složi i ako se sve dobro poštela uz karb 17.5 nebi smio trošit više od 6l!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju