Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi gus (70ccm) - montaža
dino_sk:
--- Citat: neer - 01 Listopad, 2008, 18:53:27 ---ma gedoru 10,trebas spicasta klijesta za osigurace skinuti,kljuc za svijecicu i malo volje i muda da se nasrne na masinu :frajer:
--- Kraj citata ---
potpis,gedora 10,i u mom slucaju mali sarafciger ravni i jedan krizni za šelne a osigurace sam vadio sa malim sarafcigerom
SlowRider:
--- Citat: Antares - 01 Listopad, 2008, 17:57:24 ---Inače zvao sam sad piaggio u vukovarskoj i neznam što je lik zabrio, al kaže cijena 1700kn... možda je zamjenio sport sa MHR replikom...
--- Kraj citata ---
Ne bi se cudio da ti daju Malossi sport po cijeni MHR Replice jer sam se u to jednom uvjerio. Suprotno je nemoguce.
2TDottore:
--- Citat: SlowRider - 01 Listopad, 2008, 23:39:19 ---
--- Citat: Antares - 01 Listopad, 2008, 17:57:24 ---Inače zvao sam sad piaggio u vukovarskoj i neznam što je lik zabrio, al kaže cijena 1700kn... možda je zamjenio sport sa MHR replikom...
--- Kraj citata ---
Ne bi se cudio da ti daju Malossi sport po cijeni MHR Replice jer sam se u to jednom uvjerio. Suprotno je nemoguce.
--- Kraj citata ---
istina.nista ih ne kosta da te probaju zajebat.nisi ni prvi ni zadnji kog su tako probali zajebat.a u dosta slucajeva i mto vjerojatno i prolazi. :sad1:
Antares:
Zvao sam maloprije u piaggio i ovaj put se javio lik koji malo bolje kuži jer me odma pitao dal je gus ili aluminij i cijena je 1300kn koliko sam i mislio... malo mi je nabijena ta cijena...
ami trade:
Ami trade karlovac
polini kit gus 1490,00kn
polini kit gus racing 2100,00kn
polini kit aluminij 1890,00kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju