Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
brisanje poruka
eladio:
--- Citat: duje87 - 30 Rujan, 2008, 23:33:29 ---dobro necu pitat koji idiot mi briše poruke jer znan da je benjamin
momak je otvoria topic da kupuje zadnju felgu od vxra i ja sam napisa da je ja iman,cijenu i da ima u prethodnin topicima i slika!
al naravno,konkurira san jednon moderatoru jer on isto prodaje felgu i onda je on izbrisa moju poruku i stavia svoju!! a to je tako jadno i još kad san mu napisa da je kreten da sta mi je izbrisa poruku bez pardona je i to izbrisa..
a još jadnije od administratora koji je takvu budalu postavia za moderatora koji gleda osobne interese
sta dovoljno govori i o ozbiljnosti foruma
a ti benjamin da si mi bliže,takvu bi ti šamarčinu zalipia!!
--- Kraj citata ---
cek , sumnjam da je tebe obrisao , a da je on postao...
prije mislim da je on poslao PM i zeli i da ti se drzis pravila i posaljes PM , da li te tako moze obrisati? ne moze.. :glasses9:
ipak dovoljno dobro ga poznajem , nikada se on nebi spustao na taj nivo, sumnjam
a tvoj "nivo" si pokazao sa svojim postom (kreten , budala, šamar, budala je i administrator).. :angry7:
..nagadjam ... ako se varam, mozes tu normalno napisati i reci mi kako se je on stavio u prednost ispred tebe .. link na topic :frajer:
i jos da ti nesto kazem..
do sad sam svima odgovarao na poruke i upite (valjda jer sam neozbiljan :angry7: ), tebi ako odmah ne promjenis ton sumnjam da cu vise ikad na ista odgovoriti :angry7:
SlowRider:
Nakon 3900 postova vise ne znam napisati naslov koji je svima razumljiv ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
:iamwithstupid:
duje87:
--- Citat: eladio - 01 Listopad, 2008, 08:13:12 ---
--- Citat: duje87 - 30 Rujan, 2008, 23:33:29 ---dobro necu pitat koji idiot mi briše poruke jer znan da je benjamin
momak je otvoria topic da kupuje zadnju felgu od vxra i ja sam napisa da je ja iman,cijenu i da ima u prethodnin topicima i slika!
al naravno,konkurira san jednon moderatoru jer on isto prodaje felgu i onda je on izbrisa moju poruku i stavia svoju!! a to je tako jadno i još kad san mu napisa da je kreten da sta mi je izbrisa poruku bez pardona je i to izbrisa..
a još jadnije od administratora koji je takvu budalu postavia za moderatora koji gleda osobne interese
sta dovoljno govori i o ozbiljnosti foruma
a ti benjamin da si mi bliže,takvu bi ti šamarčinu zalipia!!
--- Kraj citata ---
cek , sumnjam da je tebe obrisao , a da je on postao...
prije mislim da je on poslao PM i zeli i da ti se drzis pravila i posaljes PM , da li te tako moze obrisati? ne moze.. :glasses9:
ipak dovoljno dobro ga poznajem , nikada se on nebi spustao na taj nivo, sumnjam
a tvoj "nivo" si pokazao sa svojim postom (kreten , budala, šamar, budala je i administrator).. :angry7:
..nagadjam ... ako se varam, mozes tu normalno napisati i reci mi kako se je on stavio u prednost ispred tebe .. link na topic :frajer:
i jos da ti nesto kazem..
do sad sam svima odgovarao na poruke i upite (valjda jer sam neozbiljan :angry7: ), tebi ako odmah ne promjenis ton sumnjam da cu vise ikad na ista odgovoriti :angry7:
--- Kraj citata ---
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=10354.0
ja san odma ispod momku odgovoria da iman,i dosa sutradan i vidia njegov post u kojen se on njemu obraca "procitaj pm",a mog posta nema,a pogleda san u prethodnin topicima o potraznji i prodaji,ima odgovora na forumu i nikome se ne brisu postovi,a meni su 2 nestala u 2 dana..jako cudno..nije zataskavanje?
ja bi mora slat pm,a on moze postat u topicu,a ja ne smin? ako ti ode ne vidis gresku,zalin te...
eladio:
..gle , ja tebe zalim sto tako komuniciras, ne treba ti to..
s njim , ako je on u pitanju, cu vidjet o cemu se radi...
ali koliko vidim on je napisao PM, ti nisi..
drugi put napisi PM i amen :glasses9:
to sto se tice njegove poruke "procitaj PM" ti dovoljno govori da se on ipak udostojio postivati pravila i poslao mu je PM , sto ti nisi.. zar ti je to bio problem?
iako - slazem se da nije trebao napisati "procitaj PM" , taj dio nije bio korektan , bar se tako cini, stoga cu porazgovarat s njime..
Ps
od kako je benjamin vama "zagorcao" zivot , meni se cini da je svima olaksao zivot u smislu pretrazivanja.. ..mozda je malo "prestrog" , o tome se moze razgovarati, ali mislim da je svima jasno da je ovako bolje ::)
SlowRider:
Vecina toga je OK. Ali vecu glupost nisam vidio da se naslov teme mora oblikovati po zelji moderatora, i to samo jednog. U 90% slucajeva se izmjeni naslov. Sta su svi ovce ili je netko umisljen...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju