Tehnički kutak > Injection

Ditech zacvikao u leru

<< < (4/4)

Corector:
Svaka ti cast na rastavljanju masine i tolikoj izmjeni karika.
Ja ne bih to mogao izdrzati, fino cekic i smrviti sve u sitne komadice, i izvora problema vise nema.

Ako ne traje 30 iljada, a da ne kolje i ubija onda nema smisla  :dontknow:

jerrycro:
imam 4 batine kompletne u dvorištu i 2-3 rastavljene kompletno u dijelove rame bačene, tako da od at 4 uvijek smučkam jedan da radi i vozam dok ne rikne i tako u krug... u početku mi je bilo fora jer mi je to sve bilo novo sad mi je već muka i ramišljam o tome da ih prodam sve po 500-600 kn komad i kupim nekog konkretnog runnera ili pjađa... ali o tom po tom, imam neki fetiš na te batine nakitane idu ko lude  ;Dđ

ali prva 2-3 para karika mislim da su brzo prdnila zahvaljujući mome istraživanju i neznanju poput montiran novi klip karike i cilindar i ful gas... taj je prdnio nakon 1000 km :D

miha12357:

--- Citat: jerrycro - 13 Ožujak, 2016, 17:35:42 ---imam 4 batine kompletne u dvorištu i 2-3 rastavljene kompletno u dijelove rame bačene, tako da od at 4 uvijek smučkam jedan da radi i vozam dok ne rikne i tako u krug... u početku mi je bilo fora jer mi je to sve bilo novo sad mi je već muka i ramišljam o tome da ih prodam sve po 500-600 kn komad i kupim nekog konkretnog runnera ili pjađa... ali o tom po tom, imam neki fetiš na te batine nakitane idu ko lude  ;Dđ

ali prva 2-3 para karika mislim da su brzo prdnila zahvaljujući mome istraživanju i neznanju poput montiran novi klip karike i cilindar i ful gas... taj je prdnio nakon 1000 km :D

--- Kraj citata ---

onda jos nisi vozio nakitanog cvaju  :icon_thumright:

jerrycro:
od cvaja sam vozio kymco zx negdje 2003. godište serijala full i ima ubrzanje ja mislim da ne postoji takav 4t serijala... ali nikako da skupim što bi se reklo snage i kupim cvaju nekog... sad veće kubikaže neznam kake su vozio sam vxr 200 4t jeben skuter isto

Ares2009DM:
Ajoj,šta ćeš tek reći ako budeš vozio neki jači setup na 2t.
Dok ne probaš jače,ide super i tomos automatic  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju