Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Sportcity 200

<< < (21/37) > >>

steeef:
svake 24tkm po seevice manualu je provjera i stelanje ventila.

onil94:

--- Citat: sasha2511 - 23 Lipanj, 2016, 12:15:29 ---meni je na mom 250 bila riknula lambda sonda, 600kuna.. 
svako koliko se stelaju ventili i kome date da vam to odradi? servis??

from my x500

--- Kraj citata ---

Na Sportcity-u/Rambli kolko sam vidio dosta je jednostavno skinut poklopac ventila ima puno prostora za radit. Tako da mozes to sam napravit. Treba ti samo listici za stelanje i novi dihtung si zamjeni kad vec skidas (Listice mozes posudit ili kupit za 80-ak kn a dihtung je 60 kn). Cijeli poklopac ti je na 4 srafa i ide van.

steeef:
je,jednostavno je tolko da moras raskupusat cijeli straznji kraj,kadu sa sicem itd. da bi imal dovoljno manevarskog prostora..
treba namjestit klip u gmt,tj oznake faze da se poklope i da klackalice budu u slobodnom hodu bez pritiska bregaste).
gumeni dihtung poklopca ventila mjenjam nikad  :icon_biggrin:

sasha2511:
nebi to sam radio hvala lijepa..  dobro ja sam na 21tkm imam onda jos fore.. tamo na 25tkm budem to odradio..  hvala ekipa..

from my x500

stipe:
vec par dana primjecujem da ujutro, kad ga palim, pokazuje mi da je vec zagrijan...

jucer popodne krenuo za biograd, nakon minut dva, kazaljka temperature u nebesima, svitli crveni uslicnik, u sebi vec jeben mater...

ali makina radi odlicno, frend dolazi i dolazimo do zakljucka da je otisao davac temperature..

original je 230kn u piaggia, jel znate jel postoji zamjenski i ako da, posto je i di uzeti

kod je 82622R ili AP8580126

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju