Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Sportcity 200

<< < (3/37) > >>

neos 123:
To je jos extra ja san ti hyper tia preporucit galon(3.87L ) je 400kn ahhaha i nena manje

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Tomi_ZG:
Tu nema pomoći osim bumper spreja jer je prejako skureno,vama dolje baš grdo skuteri najebu od tog sunca,ni moje hrapave nisu bajne al nije kritično ko ovo pa bi baš mogao isprobat s meg's all season

JosipMarijanovic:

--- Citat: Tomi_ZG - 04 Ožujak, 2016, 09:45:10 ---Tu nema pomoći osim bumper spreja jer je prejako skureno,vama dolje baš grdo skuteri najebu od tog sunca,ni moje hrapave nisu bajne al nije kritično ko ovo pa bi baš mogao isprobat s meg's all season

--- Kraj citata ---

ti si isto lud tomi... bolje nam je popiti tih 100kn nego naljevati to po skuteru koji je cijeli zgrebani.

steeef:
nije niti bumper sprej neka sreca po tom pitanju..jednom sam s njim sprical frendu na x9 hrapave plastike i zacas se poguli..
to treba lakireru dat da zalije sa strukturnom bojom za branike,to je onda druga prica

209:
Izbljedjele hrapave plastike su klasika za skutere sa mora. Sunce napravi svoje. Ovo sto ti je na bloku je crvena zemlja i prasina koja se tu i tamo natalozi plus ako su ti opruge amortizera malo hrdjave onda ti se ta hrdja zna dole trusit i kad se to navlazi sve upije u aluminij nazalost.

Imam ti nosac motora kompletan za taj skuter sa predjenih 7000km ako ces mijenjati to nesto da znas.

Inace bitno da te sluzi. Samo redovni servisi i to ide jos duplo. Davno 2007.god sam imao na servisu vxr-a sa 74 tisuce km i masina je bila nova osim naravno amortizera i selena ovjesa koji je bio razvaljen. Tako da ulje svakih 5 tisuca maksimum i onda novo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju