Općenito > Trgovine
Gdje kupiti vunu za auspuh
Corector:
Disi nasao vunu?? Ja kradem susjedu, otkidam mu ispod fasade svaki put kad nekom treba.
JosipMarijanovic:
--- Citat: Corector - 03 Ožujak, 2016, 01:56:36 ---Disi nasao vunu?? Ja kradem susjedu, otkidam mu ispod fasade svaki put kad nekom treba.
--- Kraj citata ---
kod mene. Ostalo je jos malo one "akrapovic" vune koja se siri od temperature u topu pa se lako montira.
Tomi_ZG:
--- Citat: Corector - 03 Ožujak, 2016, 01:56:36 ---Disi nasao vunu?? Ja kradem susjedu, otkidam mu ispod fasade svaki put kad nekom treba.
--- Kraj citata ---
Je malo (pre)skupa,al nađeš još jednog ili dvojicu pa podijelite,ja sam sebi stavio,na semaforu ni ne znam da radi kak je tih,u kombinaciji sa prerađenim topom milina,a montaža je pljuga,plašt samo sklizne jer se ne stavlja na knap ko kamena koju trebaš stalno tuckat da sjedne i ne svuče se sa cijevi kod guranja na silu,ova vuna se raširi kod prve vožnje i popuni top,čelična žica nije potrebna
http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/vuna-auspuh-oglas-6681996
Ceki21:
Ima u auto kreši baš dvije polovice za top :icon_thumright:
JosipMarijanovic:
--- Citat: Tomi_ZG - 03 Ožujak, 2016, 10:16:48 ---
--- Kraj citata ---
Je malo (pre)skupa,al nađeš još jednog ili dvojicu pa podijelite,ja sam sebi stavio,na semaforu ni ne znam da radi kak je tih,u kombinaciji sa prerađenim topom milina,a montaža je pljuga,plašt samo sklizne jer se ne stavlja na knap ko kamena koju trebaš stalno tuckat da sjedne i ne svuče se sa cijevi kod guranja na silu,ova vuna se raširi kod prve vožnje i popuni top,čelična žica nije potrebna
http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/vuna-auspuh-oglas-6681996
--- Kraj citata ---
ima dovoljno za 5 topova sigurno. a vidjet cemo kako ce se ponasati kroz vrijeme. jedino me brine tehnicki da se tamo to ne otopi sve dok lik mrcvari skuter na mjestu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju