Tehnički kutak > Garaža
SP180 Plava Uniforma - by 209
209:
Postovani,
Sa vama cu podijeliti SP180 koji je u vlasnistvu mog kompica od ove jeseni. Skuter je kupljen kao dugogodisnja zelja i tiha patnja za nekim old school vremenima kad se na osnovu tog skutera moglo nesto i pojebat pred lokalnom srednjom :blowjob1:
Ideja je bila malo osvjeziti skuter i urediti ga da apsolutno sve bude tip top koliko je moguce. Prihvatio sam izazov i ulogu servisnog savjetnika prilikom pripreme skutera za nadolazecu sezonu.
Evo kako je to bilo nakon kupnje:
Svaki suncan dan bio je iskoristen za probne voznje. Plavi njegov, crveni moj :skuter11:
Stigla je zima i odluka je pala da se plavac krene slagati za iducu sezonu. Sve plastike dole i da vidimo kako to izgleda od ispod.
Prvo je trebalo skuter dobro ocistiti i oprati kako bi radovi tekli sto lakse.
Da bi na kraju plavac zavrsio u ovom izdanju
Shopping lista se dopunjava svakim danom i ceka se da dijelovi krenu pristizati .
Stay tuned :hello:
Speedhunter:
Kad su slapice davale samo da ih doma bacis hahahaha, sad je auto u djiru
perki_:
Svaka čast na volji i trudu, jebeno mi je viditi sp-a u mint stanju ... samo naprijed
aragonY:
Odličan!
Nadam se da će i taj sad malo spustiti nos kao i tvoj crveni? To mi je jedina mana kod runnera, jednostavno su za moj ukus previše dignuti naprijed i tu gube na estetici. Samo moje mišljenje, nemojte me kamenovati haha :binkybaby:
209:
A evo radi se na tome da sve bude kako treba. Prijasnji vlasnik a i serviseri se uopce nisu sramili koristenja diht mase kao glavnog pomagala pri montazi dijelova pa je toga bilo svuda. Trebalo je sve to dobro ocistiti a neke stvari i zamijeniti.
Sto se tice Malossi vilica, nisu ovoga trenutka u planu. Ako se pruzi prilika mozda i bude nesto od toga.
Inace ja da se sa crvenim vozim svaki dan nebi ih imao sigurno. Imam ih iskljucivo zaato jer se sa tim skuterom vozim skoro pa nikad a da bi vilice od tisucu eura drljao po gradu svakodnevno i nebi. To je za stazu/magistralu a ne grbavi Zagreb.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju