Tehnički kutak > Tuning skutera
MALOSSI MULTIVAR valja na minarelli...
zvonkec92:
--- Citat: gumy - 07 Ožujak, 2016, 16:30:52 ---Razlika između AC i LC je desetak posto nesječam se više točno.
--- Kraj citata ---
ni blizu toga, 6.nesto% je
ljubo46:
Miha daj kad budes mogao izmjeri taj remen krojackim metrom ili nekako da vidimo koliko je tocno dugacak.
I daj mi reci kao si to napisao tj. izmjerio da ako hocemo bez bendixa da podloska mora biti na najmanje 3mm?
Pa bendix je debel 2.8mm i tolika podloska mora ici. Ne moze ni tanja ni deblja jer nece vario biti i ravnini polutki.
Corector:
Bez bendixa se stavi 5mm podloska i dobro. To je 3mm bendixa plus 2mm ona podloska.
Sa istim kitom, variom i obicnim remenom neos je isao 92kmh, tako da je ovo moguce kada mu stavis siri remen i remenice.
Lc ide oko 95, a sa sirim remenom od pezole ja sam nakucao 103 s tim da je bio yasuni r gore.
I najbolji centralni feder na multivaru koji je radio s najmanje oscilacija u kombinaciji sa serijskom polutkom je hebo crni kratki feder. Onak srednje je tvrdoce taman izmedju malossi bijelog i zutog, i najmanje oscilacija je imao. Bilo je toliko dobro da sam rasprodao sve torq-ove :toothy12:
Ps imam jos jedne morini full linearne polutke kompletne
ljubo46:
Ja trenutno na multivaru imam stage6 medium koji je isto nesto izmedu bijelog i zutog malossi.
I isto odlicno funkcionira.
Corector:
--- Citat: ljubo46 - 08 Ožujak, 2016, 09:21:41 ---Ja trenutno na multivaru imam stage6 medium koji je isto nesto izmedu bijelog i zutog malossi.
I isto odlicno funkcionira.
--- Kraj citata ---
E on bi mogao biti kao taj hebo, jako su slicni. Bitno da nije dug jer onda jace prevrti na 30kmh , a i to sigurno ubija kanale posto sam satro 2 seta. A vidio sam slucaj da je i novi malossi tork ubio kanal.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju