Općenito > Maxiskuteri
Cupolino Puig City Tour Aprilia Sportcity Cube 125 300 08 13 Fume Chiaro | eBay
aprilija.sportci:
Ma sad stvarno neznam šta bi i uopče dali bi stavlja išta,najgora stvar sto taj vizir nema novema nova koja uvozi puigove vizire,imaiu samo univerzalni koji izgleda ko zadnje smeče a košta 790 kn,zaletija bi se do njih da vidim kako to uzivo izgleda,ovako...na slikama...slikano pod određenim kutom....mi stvarno nista ne predstavlja,ma nezzz....
Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
Speedhunter:
Sory moram... Koji k**ra* ce ti to....
aprilija.sportci:
Ispocetka mi previse gologuz skuter izgledao odsprijeda bez vizira,medutim sad polako ija vidim da bi to bilo jos bezveze bacenih 100 eura u vitar,odustao sam zasad definitivno od te investicije,pogotovu jer dolaze topliji dani a pokoja musica na majici je baš cooool,pozzz svim sugovornicima
Tomi_ZG:
Meni ova aprilia sa slike super izgleda takva kakva je,osobno nebi tu nakaradu od vizira stavio da ni da mi ga netko pokloni i još plati,a kamoli da moram dat tolike novce za taj komad plastike
aprilija.sportci:
Definitivno vizir ne,odgovorili ste me,sad razmišljam dali tih 100 ojra spremljenih za vizir,ulozim u metzelerke fellfree ili neke bolje,na skuteru su jos originalne pilotke dot 0610. 5150 km odvozenih,u voznji se ponasaju čisto ok pogotovu što nemam Dottore sindrom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju