Tehnički kutak > Styling skutera

Distancer amortizera - Montaža(aerox)

<< < (3/5) > >>

R@kija:

--- Citat: PitBull Aerox - 30 Rujan, 2008, 20:16:10 ---
--- Citat: ichko - 30 Rujan, 2008, 20:11:40 ---A moze li neko konacno tj sigurno reci odgovor na onu pricu kako distanceri ne valjaju ovo ono,kako je samo izgled,a moze da pukne amortizer...dali je to tacno ili ipak distancer ne moze napraviti nikakvi problem

--- Kraj citata ---

to za pucanje su samo takve gluposti i to se desi 1 na 10 000! a zadnji kraj u roxa nije uopce tesko dic tj. lagan je...!

--- Kraj citata ---
jucer stavljali ja i bruno1990 na njegovog pgo-a taj distancer,cudno mi je to,motor je bio kad sam ga drzo skroz dignut i kad smo deli distancer moter je skroz dignut...
P.S Motor je težak pun kurc...

RimSo:
Ma jok ja oprugu kad skidam moram sve odšarafit i onda u škrip to lijepo stisnem i tako..tako i kad vraćam..

Bruno1990:

--- Citat: rakitje00 - 30 Rujan, 2008, 20:24:23 ---
--- Citat: PitBull Aerox - 30 Rujan, 2008, 20:16:10 ---
--- Citat: ichko - 30 Rujan, 2008, 20:11:40 ---A moze li neko konacno tj sigurno reci odgovor na onu pricu kako distanceri ne valjaju ovo ono,kako je samo izgled,a moze da pukne amortizer...dali je to tacno ili ipak distancer ne moze napraviti nikakvi problem

--- Kraj citata ---

to za pucanje su samo takve gluposti i to se desi 1 na 10 000! a zadnji kraj u roxa nije uopce tesko dic tj. lagan je...!

--- Kraj citata ---
jucer stavljali ja i bruno1990 na njegovog pgo-a taj distancer,cudno mi je to,motor je bio kad sam ga drzo skroz dignut i kad smo deli distancer moter je skroz dignut...
P.S Motor je težak pun kurc...

--- Kraj citata ---
..da bilo je tesko drzat ga..al smo uspijeli stavit na motor i vidi se razlika.. :laughing7:

pajo:
ja sam ga sam montiro nije nikakav problem

ichko:
Pajo koliko si platio distancer i jeli kupljen kao distancer za minareli...i moze li neka slika zadnjeg kraja sa daljine,tj da se vidi komplet skuter

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju