Ostalo > Razne offtopic teme :)

Lincos alati

<< < (4/8) > >>

Tomi_ZG:
Solidno bome

Ima puno dobrih proizvođača,ovo je recimo ok,nije džabe al da te ne izuje s cijenom,a imaš vrlo dobru kvalitetu

-gedore,najbolje u setu - Proxxon
-ključevi - Proxxon Slimline,Unior LSI
-šarafcigeri - Wera,Wiha,Witte
-imbusi - Proxxon,Unior,Wiha
-kliješta - Wiha,ak imaš viška para onda Knipex

To je ovak u grubo,za po doma odlično,čak i predobro,velim ima i bolje al cijene su puno veće

Phantom F-12:
Da znam gledo sam po netu puna kolica od usaga kad sam pogledo cjenu pao sam na guzicu

Booster 1:
Na poslu iman kolica sa alaton stahlmeyer kacavide popucale sve gedori nepucaju al vole slabiju vidu brišat okasti kljuci potrosili se u par koristenja a ostale nisam niti koristija jer su glupo i glomazno napravljeni jedino sta valja su puntaroli i klista (papagajke kombinirke spicange cvicange) a klista za seger osigurace svi vrhovi popucali
Imamo i betina kolica sa alaton kljuci odlicni ali gedori pucaju cim ih taknes pištoljem
Imamo i set gedora LUX gazda prije 10god kupija u peveca na popustu 400kn u 10 godina korištenja svaki dan tuces pistoljen po njima nijedan nije puka ili se potrosija stvarno su odlicni

Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk

Phantom F-12:
A je neko probo kupit set gedora u lidlu

Booster 1:

--- Citat: Phantom F-12 - 20 Veljača, 2016, 21:40:56 ---A je neko probo kupit set gedora u lidlu

--- Kraj citata ---
A za vako šarafat oko skutera meni je dobar samo sta ga je pravilo za francuze šarafat nema dugog 13 nego 12 nema 19 nego 18 ima one zenske torxove racna nevirujen da ce dugo jer nema puno zubi al sluzi meni za po kuci

Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju