Tehnički kutak > Tuning skutera

Razlika izmedju mhr replice i dueta

<< < (5/5)

SF2 Freak:
DA kaj je je Ako govorimo o racing kitevima. Due je stvarno old school. Dns ima puno drugih kiteva sa dosta boljim performansama.

Iwo SR Tuono:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 30 Ožujak, 2016, 23:08:54 ---due+ je stara raga iz doba mojsija  :toothy12:

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
to je istina jer sa danasnjim nekim standardima tko bi uzeo dueta kad za istu/slicnu cijenu moze imati alu kit.
Due je u svoje vrijeme bio dobar ali giza je giza,drzi temperaturu i kasnije ovi sa modularnim glavama jesu se bolje hladili ali opet sta imas ti od dueta kad je vani 45 a na asvaltu je duplo  :toothy12: :toothy12:

deni-scott:
Bolje da uzme neku bolju aluminiju!! :icon_tongue:

Grale:

--- Citat: deni-scott - 31 Ožujak, 2016, 12:43:10 ---Bolje da uzme neku bolju aluminiju!! :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
Točno to, kad ga satere na prvom paljenju, barem više vrijedi cilindar na ciosu.

TomoRI:
Due je giza i star je ko isusov magarac ali barem oprašta greške (naravno nije svemoguć) dok replica kao što je grale napisao više vrijedi na ciosu jer novo nikasiliranje košta kao 60-70% ukupne cijene kita. Meni je npr nikasiliranje bilo isplativo za cilindar od rs-a jer novi dođe 6500-7000 kn a to niko normalan ne bi dao.. Najveća mu je mana nabava klipa. Ali novo je vrijeme došlo, pa na forumu je sve više i više 4t turpija (nisam neki veliki fan ali svaki trud cijenim i s guštom ću popratiti, na koncu i sam sam prodao rs-a i prešao na 4t)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju