Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX125
Corector:
Meni se cini da taj vx ima sive plastike umjesto ovih plavih antracit, kod mene su bas jako izrazene kap na slici od steefa. :icon_scratch:
Recimo ja imam 2 kratka sica iz 97 i 98 i jedan nema potrebu za tapeciranjem, a drugog je netko namjerno sjecnuo. Navlaka je full kvalitetna.
Ne znam za vizire, ali moja 2 su dosta tamnija od ovih, mozda ima smoked verzija :dontknow: Iako sam imao i plavi vizir, ali taj je ja mislim zamjenski.
Po meni taj skuter nema veze s 18 000km, nekako mi dosta toga fali, ako i ima slucajno, onda mi nije originalan, nije mi sjeo na prvu.
Ali je generalno dobar.
AutomaticA3MS:
Pa ne mora značit da je lupan ako fale naljepnice.
Planovi? A nez, mislio sam ga malo vozit i prodat pa kupit novog VXRa
steeef:
niko ni ne veli da je razbijen ili slicno,nit se lakiraju samo razbijeni skuteri..
nebitno i to kaj nema naljeonice,bolje da ih nema nego kaj su naljepljene ove od redizajna i jos k tome na kriva mjesta..
po svem vidjenom,nebi rekel da je to prva boja,to sam htel rec..
ak ga mislis prodavat,bolje da si jos uvijek vozil pedesetku pa kad bi imal pare uzel odma vxra.
Corector:
Pa dobro tebi je u interesu ako si uzeo skut bas za sebe, ovo su neke indicije pored nekih cinjenica, uostalom moze se uzivo provjeriti.
Tomi_ZG:
--- Citat: AutomaticA3MS - 18 Veljača, 2016, 11:59:10 ---Planovi? A nez, mislio sam ga malo vozit i prodat pa kupit novog VXRa
--- Kraj citata ---
Trebao si onda odma uzet vxr-a jer si ovak spušio novčano,no ak te ne brine lova samo gas
Ti si vozio 50ku al novog runnera ak se ne varam,jel ti se čini da je novi puno upravljiviji i stabilniji od ovog,neki dan kad sam vozio vxr-a(starog) nije mi bio bajan,nestabilniji mi je,znam da je dosta teži od 50ke al i dok sam vozio novi vxr nije mi bio takav osjećaj,vj. je do kotača jer novi runner po zakonima fizike mora bit bolji pošto ima veće kotače
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju