Ostalo > Razne offtopic teme :)

E j**** TI DRZAVU

<< < (12/17) > >>

Tomi_ZG:
Piva(ubiti više njih) riješava svaku krizu  ;D

Ares2009DM:

--- Citat: JogFromYamaha - 18 Veljača, 2016, 13:57:25 ---
--- Citat: ---ma nemoj se zivcirat, sjedni na skuter i odma ces bit sretan..   ja evo presretan, stigo mi tvoj klip i cilindar, od roxrab radilica. jbt dans sam sretan ko malo dijete..
--- Kraj citata ---

cek samo dok dode djete
i dok mali izgleda ko suhi i dere se pezola pezola

--- Kraj citata ---
:notworthy: :u_plac:

yamaha rex:
malo kome ovdje je bajno u zivotu ali sta biste rekli da zivite u bosni i hercegovini gdje zivima ja (namjerno sam napisao malim slovima nemojte zamjerit).....Livno gradic od 10ak tisuca ljudi u 1. mjesecu ove godine u jednoj samo osnovnoj skoli ispisano 60+ djece.....zavrsio sam srednju prije dvije godine, jedini poslovi koje sam teskim natezanjem imao priliku radit su konobarenje za dnevnicu od 80ak kn....ni na autopraoni se ne mozes zaposlit ako ti tata nije preko nekog tetka koji je u vladi potegao koju vezicu....banalan primjer u mojoj ulici 21 umirovljenik i 4 osobe koje su zaposlene...naravno i te mirovine mozemo zahvaliti lijepom deutschlandu, koji eto ni danas nije sto je prije bio...sto je veca kriza to se budze vise bogate a prosjecni ljudi siromase, 5 clanova obitelji zivi od jedne mizerne mirovine stecene sluzenjem u vojsci i ratu, dok su za to vrijeme ljudi koji danas ne znaju kud udaraju s novcima i drze sve konce u rukama u situaciji kad im se daje puska u ruke i salje u vojsku plakali ko bebice, dobar dio je takodjer radije isao u zatvor nego na liniju te tamo dizao razno razne pobune.....i takva vrsta ljudi ovdje ima pravi mali raj, miran mali gradic sa savrseno ocuvanom prirodom, cist zrak, situiranost do kraja zivota, par kucica par autica itd...vrhunac ironije je da susjedu koji je bio na svakoj mogucoj liniji koji prehranjiva mirovinom zenu i 3 djece mirovinu od 2400kn prelome na 1200kn :notworthy: :notworthy:, dok kucu iznad njega zivi netko tko je plakao i odbijao branit grad na godisnjem nivou uprihodi 40 + milijuna kn....moj otac je takodjer branitelj ali zahvaljujuc toj cinjenici imao sam vise minusa nego privilegija, i da, kad vidim sta je branio i za koga je raj stvorio bude mi jako zao sto nije nabro negdje drugo i zapoceo novi zivot  :frajer:

ivanm:
u ovoj državi moraš imat sreće ili nekog rođaka, kuma itd..
inače ništa od posla.. odrasao sam bez roditelja, završio sam selsku, školu 4 godine za automehaničara a najmanje sam radio to, počeo tražit poslove 1994, znači juge nisam vidio.
imam 41 godinu i u 20 sam radio dosta poslova i nijedan nisam dobio na burzi.
evo sad bum nabrojal.
konobar u kafiću
prodavač kokica i koštica na štandu
radio u trgovini špeceraja plus dostava kombijem
zaštitar
automenahičar na autima 3 godine, na kamionima 2 godine
konobar u noćnom sendvič baru u najozloglašenijem kvartu (ubojstva, pljačke, tučnjava u lokalu)
dostavljač ćevapa u rubelju 8 godina na apeenjari
domar u nekom restoranu (nije bilo plaće uopće)
prodavač i serviser u trgovini biciklima 3 godine
i sad radim na strojarskom faksu ko asistent 5 mjeseci, dobiven posao preko natječaja, bez ikakve veze, imao sam sreće a i znanja da jedini od 10 kandidata u užem krugu uspijem riješiti praktični dio testa do kraja (trebalo je sastaviti neki stroj)

ova država je bezveze, ali ne kukajte, neg se primite bilokakvog posla, konobari, dostavljaj, ali uz dnevnu isplatu da ti nitko ne ostane dužan.
dvaput sam radio bez plaće.

Pulss:
Evo da se ja nadopunin, bia opet natjecaj za profi vatrogasca kod mene. Al ovaj put umjesto jednog radnog mjesta bila su otvorena dva. Dobili svo posao osim mene  :toothy12:  :toothy12:  :laughing6:  :laughing3:

Jel postoji netko, negdi, nesto kome se mozes obratit prilikom ovih najmestanja itd osim novina ?  ;D

Od mene su trazili potvrdu o nekaznjavanju a ovom drugom na potvrdi pise da je jos uvik u sudskom procesu.  :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju