Ostalo > Razne offtopic teme :)
E j**** TI DRZAVU
Ares2009DM:
Odradio drugu sezonu na moru prošle godine i odlučio se za odlazak dalje,tražit sreću preko granice. Skupiš neku lovu na moru,dođeš i sve to sje*eš u tren oka jer je standard visok :angry7:
I naravno,prijaviš se na 150 oglasa na biki.net i ne dobiješ ni poruku da nisi primljen,niko ni ne gleda te zamolbe i prijave. Kako se otvori radno mesto,već čeka neki mamin/tatin sinčić koji ne mora ni progovoriti,primljen!
firkefica:
picite u irsku! tam uvjek treba radnika... nades posao u tjedan dana
zvonkec92:
neznam ja za vas al ja iz ove prčije nebi nikad otišo, napustio rodno mjesto zbog par eura vise za koje bum se mucio ko isus a opet nis nebum napravio u zivotu, ili budem al tek nakon 20 godina. bar meni se ne isplati gradit zivot ispocetka. starci su se pobrinuli za krov nad glavom i to na tri mjesta, imam sve sto pozelim ( jer sam sin jedinac ) i mogu rec da mi je ok, nije super al dobro je.. i sad da ja idem nekud van za neznam kakvu placu u podstanare, bez auta skutera i brda alata i ostalog gvožđa, bez prijatelja, roditelja nekud u nepoznato. nemogu ja to.. prilagodio sam se ovim neuvjetima i tu i ostajem.
miha dodi u ZG, tu ces nac prije poso nego kod sebe.
firkefica:
--- Citat: zvonkec92 - 16 Veljača, 2016, 13:47:23 ---neznam ja za vas al ja iz ove prčije nebi nikad otišo, napustio rodno mjesto zbog par eura vise za koje bum se mucio ko isus a opet nis nebum napravio u zivotu, ili budem al tek nakon 20 godina. bar meni se ne isplati gradit zivot ispocetka. starci su se pobrinuli za krov nad glavom i to na tri mjesta, imam sve sto pozelim ( jer sam sin jedinac ) i mogu rec da mi je ok, nije super al dobro je.. i sad da ja idem nekud van za neznam kakvu placu u podstanare, bez auta skutera i brda alata i ostalog gvožđa, bez prijatelja, roditelja nekud u nepoznato. nemogu ja to.. prilagodio sam se ovim neuvjetima i tu i ostajem.
miha dodi u ZG, tu ces nac prije poso nego kod sebe.
--- Kraj citata ---
nije svima "dobro" kao tebi...
zvonkec92:
kolko znam miha je iz Virovitice, a tamo osim poljoprivrede nema ničega, grad je mali posla nema. U ZGu bi već bilo bolje, nađe se poso lakše pogotovo ak si bosanac
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju