Ostalo > Razne offtopic teme :)
Prijevoz skutera Zagreb - Velika Gorica
aprilija.sportci:
Ako zagrije mogli bi mi i odjahati na vlastiti pogon
Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
JosipMarijanovic:
--- Citat: aprilija.sportci - 19 Veljača, 2016, 22:55:10 ---Ako zagrije mogli bi mi i odjahati na vlastiti pogon
--- Kraj citata ---
Sa ovim nije problem na duze voziti. Samo gas :)
aprilija.sportci:
Hehe reci mi prijo malo poblize proces prijevoza skutera na more,ja bi isto putovao,kako si ti to izveo opisi mi kako to ide,btw moja dika od 300 kubika,taman razraden
JosipMarijanovic:
--- Citat: aprilija.sportci - 19 Veljača, 2016, 23:02:37 ---Hehe reci mi prijo malo poblize proces prijevoza skutera na more,ja bi isto putovao,kako si ti to izveo opisi mi kako to ide,btw moja dika od 300 kubika,taman razraden
--- Kraj citata ---
Pogledaj koji je vlak tovarni. Mislim da je zadnji pred noc. Putovao sam preko 8 sati do splita. Potrosio jednako novaca koliko bi me kostalo i gorivo i pijaca putem, ali nisam morao voziti cijelu noc kroz Liku. Na hz stranici ti pise tocno di je utovar, imas i kartu i kad trebas doci. Osoba koja je bila na ukrcaju skutera sa kartom mora biti i na iskrcaju. Nemoze ga nitko drugi preuzeti.
aprilija.sportci:
Reci mi jesi bio prisutan pri ucvrscivanju skutera postoji li mogucnost da padne ili da se osteti priliikom voznje vlaka,bude li jos vozila u vagonu treba li koliko ranije doc na ukrcaj prije kretanja vlaka
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju