Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 pro replica
SlowRider:
--- Citat: Brla - 22 Veljača, 2009, 17:06:22 ---jel to tak na svim skutovima ili samo na pia zbog drugog ležaja u deklu?
--- Kraj citata ---
Na svim piaggio koji imaju lezaj u deklu.
Brla:
--- Citat: SlowRider - 23 Veljača, 2009, 19:28:04 ---Na svim piaggio koji imaju lezaj u deklu.
--- Kraj citata ---
hvala care sad sam mirne duše :toothy12: a jel bi znao što to vibrira dok prođem 70 kmh?
speed:
--- Citat: Brla - 23 Veljača, 2009, 19:32:11 ---hvala care sad sam mirne duše :toothy12: a jel bi znao što to vibrira dok prođem 70 kmh?
--- Kraj citata ---
mozda sam spuh,pogledaj njega malo
Brla:
nebi smio jer počne vibrirat dok prođem 70 i zadnje polutke skupa sa getribom se brzo vrte pa sumnjam na nešto od toga :icon_scratch: moguće da je centralni?
Djera:
--- Citat: gianelli - 23 Veljača, 2009, 18:36:19 ---sta si ti djera sve probao? koje kombinacije valjcica i oprugica kad si stavio kit da znam ja odprilike sta nebi islo. :S
--- Kraj citata ---
Nisam sa kitom nista,a na serijali sam stavljao nekolike vrste rolni 3.9,4.8,5.0 i federe zelene,plave (ne znam koje su marke,ali plavi su dosta tvrdi bili) i nista uvijek je start bio los.Zna li neko koji su naj tvrdji federi za serijsko kvacilo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju