Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 pro replica
Brla:
evo danas vozimo se frend i ja sa stanice i sve ok dođem doma i auspuh se klima reko šta je bilo puko na nosaču majku mu j**** prokletu :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
Crazy Kuree:
--- Citat: Brla - 05 Veljača, 2009, 14:22:42 ---evo danas vozimo se frend i ja sa stanice i sve ok dođem doma i auspuh se klima reko šta je bilo puko na nosaču majku mu ***** prokletu :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
kvalitet :laughing6:
dino gp1:
--- Citat: Brla - 05 Veljača, 2009, 14:22:42 ---evo danas vozimo se frend i ja sa stanice i sve ok dođem doma i auspuh se klima reko šta je bilo puko na nosaču majku mu ***** prokletu :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
:uff:
Nisi jedini kome je puko... loša kvaliteta :(
majic_sk:
--- Kraj citata ---
dal da ja sad svog pojačam na spojevima :icon_scratch: :toothy12:
3alfa3:
--- Kraj citata ---
Cesta pojava kod tih spuhova. A nis, sve se da popravit pa tako i to.
Imas sliku?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju