Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage6 pro replica

<< < (12/33) > >>

Brla:
evo danas vozimo se frend i ja sa stanice i sve ok dođem doma i auspuh se klima reko šta je bilo puko na nosaču majku mu j**** prokletu  :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

Crazy Kuree:

--- Citat: Brla - 05 Veljača, 2009, 14:22:42 ---evo danas vozimo se frend i ja sa stanice i sve ok dođem doma i auspuh se klima reko šta je bilo puko na nosaču majku mu ***** prokletu  :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

--- Kraj citata ---
kvalitet  :laughing6:

dino gp1:

--- Citat: Brla - 05 Veljača, 2009, 14:22:42 ---evo danas vozimo se frend i ja sa stanice i sve ok dođem doma i auspuh se klima reko šta je bilo puko na nosaču majku mu ***** prokletu  :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

--- Kraj citata ---

:uff:

Nisi jedini kome je puko... loša kvaliteta :(

majic_sk:

--- Kraj citata ---
dal da ja sad svog pojačam na spojevima  :icon_scratch:  :toothy12:

3alfa3:

--- Kraj citata ---

Cesta pojava kod tih spuhova. A nis, sve se da popravit pa tako i to.
Imas sliku?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju