Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage6 pro replica

<< < (10/33) > >>

dino gp1:

--- Citat: Brla - 02 Veljača, 2009, 17:31:17 ---e upravo sam stavio gore multivar+6,1g+kevlar i fino zapalio motor i otišo probat.... start je full u banani i kreće na niskim i baš se vuče jbt... ubrzanje je puuuuno bolje ali se nisam više od 70 vozio.... i dok se vozim 60 pustim gas i dam ga opet se vuče ko puž i nikak da dobije okretaje.... pa me zanima jel to stvar s remenom - mislim jel on mora sjest kak treba ili nešto drugo jer je jako krut i izobličen kak je stajo u onoj kutiji??  :( :(

--- Kraj citata ---

Probaj sa 5-5,5g rolicama, meni su sa spuhom i multivarom 5,7g bile preteške

Brla:
remen nov novcat... čuo sam da mu treba 300 km da on sjedne kak treba... rolice nisu preteške jer dok dobije okretaje ubrzava ko mutav.... i dok sam okreto vario dok je deklo bilo dolje remen se nije onak pravilno gibo jer je ostao u onakvom položaju kak je bio u kutiji...

3alfa3:
To sto je remen deformiran ne znaci nista jer dok vozis je on napet i ravan.

Ako kazes da na 60 km/h na pustanje i davanje gasa ne ide dobro, to bi bila klasicna rupa uzrokovana predugim prijenosom (preteske rolice).

Daj remenu malo vremena da sjedne

Brla:
ok! hvala Alfa!! pričekat ću toplije dane - nadam se četvrtak i petak  :jerk: a sve u svemu osjeti se ogromna razlika s multivarom jer potpuno drugačije "barata" s okretajima  :icon_thumright:

Brla:
i još ću se poigrat jetingom dok bude toplije... a jel moguće da je do centralnog jer dok sam vrtio vario remen je sjeo dublje u zadnje polutke  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju