Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 pro replica
Drnda:
to je vjerojatno snaga na kotacu... a to se bitno razlikuje od onih specifikacija od proizvodjaca jer oni mjere na radilici snagu gdje je skut puno jaci
cvele60:
Stage 6 Pro replica:
In my opinion, the best exhaust for the original engine. Wirklcih runs very well, and the processing is very good. Vote but it is relatively difficult. But with a bit of time and skill easy to accomplish. Also in chrome gelifert. Quality of the chromium is very very good.
Komentar sa nekog foruma 'odozgo',kolko je tacan moze da se raspravlja :icon_biggrin:
Crazy Kuree:
zadovoljan sam kako je chromirano čini mi se bolje već ZXc al sama kvaliteta limova i konstrukcije :laughing9: na due+ bi se raspo za jedan dan...
--- Citat: DvdAerox - 01 Veljača, 2009, 09:32:38 --- ;D po nosacu, ali drugo je sve ko novo.. a sta ces kad je konstantno na 12.200-13.200 rpm-a :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Dugo je i bio :toothy12: samo ga dobro zavari, vjerujem i da će puknit kod one zavojnice jer tu nardo u 80% slučajeva na takvom setupu pukne
DvdAerox:
--- Citat: Crazy Kuree - 01 Veljača, 2009, 13:20:06 ---zadovoljan sam kako je chromirano čini mi se bolje već ZXc al sama kvaliteta limova i konstrukcije :laughing9: na due+ bi se raspo za jedan dan...
--- Citat: DvdAerox - 01 Veljača, 2009, 09:32:38 --- ;D po nosacu, ali drugo je sve ko novo.. a sta ces kad je konstantno na 12.200-13.200 rpm-a :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Dugo je i bio :toothy12: samo ga dobro zavari, vjerujem i da će puknit kod one zavojnice jer tu nardo u 80% slučajeva na takvom setupu pukne
--- Kraj citata ---
jo e, samo tamo da ne pukne, kad mi je zx puko tamo onda si ga mogo cut na 5 km.. :toothy3:
cvele60:
Parce debljeg lima i dobar var-resen problem :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju