Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 pro replica
Brla:
e hvala ti puno kralju :notworthy: :notworthy:
nabavit ću si torsion, ljubičasti centralni i još lakših rolica da to pokušam sredit do sezone :)
a jeli polutke lagano svinut jer dok sam prvi put skido kvačilo sa njih možda sam previše ih stisno u škripac :toothy3:
e da i dok se vozim u brijeg padnu okretaji i više neide dobro pa jel se to da izgladit sa centralnim ili lakšim rolicama da vrti jednako ???
@andy - stavljena je metalna podloška između varia i remenice uljne i vodene pumpe koju sam dobio uz multivar umjesto originalne :)
efz:
--- Citat: Brla - 25 Veljača, 2009, 19:09:32 ---e hvala ti puno kralju :notworthy: :notworthy:
nabavit ću si torsion, ljubičasti centralni i još lakših rolica da to pokušam sredit do sezone :)
a jeli polutke lagano svinut jer dok sam prvi put skido kvačilo sa njih možda sam previše ih stisno u škripac :toothy3:e da i dok se vozim u brijeg padnu okretaji i više neide dobro pa jel se to da izgladit sa centralnim ili lakšim rolicama da vrti jednako ???
--- Kraj citata ---
Je lagano ih je svinut, ja sam to uspio 1. puta kad sam ih stavljao u skripca i od tog neugodnog iskustva vise ne koristim skripac, uglavnom nisam jako stego ali se popigala
PROOF:
a kaj koristis??
Brla:
jel moguće to kak vidit osim po vibracijama u vožnji ???
Drnda:
meni su te bas takve vibracije na oba skuta... blokirani cdi je problem...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju